Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Liderliğin Şimdi Tam Zamanı!

Uşak Sportif Cumartesi günü liderlik için Ankara’da Telekom deplasmanına çıkıyor. Oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ile tüm basketbolseverleri şaşırtan Uşak’ın kırmızı siyahlı ekibi, bu maçtan alacağı bir galibiyet ile bir anda kendisini Beko Basketbol Ligi’nin zirvesinde bulabilir.

 Ligde geçen hafta Pınar Karşıyaka’ya karşı mağlup olarak yenilmezlik ünvanını kaybeden Banvit, bu hafta Trabzon Medikal Park’ı yenerek liderliğini korumak isteyecek. Ligde altışar galibiyeti bulunan  Anadolu Efes, Uşak Sportif, Fenerbahçe Ülker, Aykon Ted Kolejliler ve  Pınar Karşıyaka’yı birbirinden  zorlu maçlar bekliyor.

Maç öncesi Uşak Sportif’te heyecan üst seviyede. Ozan Bulkaz’ın ve Fatihhan Erdoğan’ın galibiyete olan inançları tam seviyede.

Diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da Uşak Sportif’in taraftar desteğine büyük ihtiyacı olacak. Ankara’da yaşayan Uşaklı basketbol severlerin maç boyu takımı son ana kadar desteklemeleri, Uşak’ın bu maçı kazanması açısından kilit rol oynayacaktır.
Yorumlar

Özgür Kiraz 11 Yıl Önce

kolay maç değil. yıllarca telekomu destekledim o sahada. ücretsiz olarak fanatik ankaragücü seyircisini pota arkasına yerleştiriyor kulüp. ayrıca kerem tunçeri gibi profesyonel bir oyun kurucuları var. mağlubiyet olursa kimse şaşırmasın, olabilir, daha çok maç var.

DeSCaRTeS 11 Yıl Önce

ankaradayız bir uşaklı olarak desteklemeye geliyoruz gümbür gümbür...

taraftar 11 Yıl Önce

kamil kocun ulasim sponsoru olmasina cok sevindik ancak anadolu ulasima yapilan haksiz elestiril yersiz zira anadolu sahibi halil bey giydirilmis otobus vermisti ancak yonetime melih beyin alinmamasi na kizan halil bey otobus ve benzeri sponsorluklari iptal etti .yonetim once kendini sorgulasin

vatandas 11 Yıl Önce

usak 64 eski yoneticileri kusturup uzaklastirmayi basardi zorlugunu onlar cekti havasini yeniler atiyor yeni yonetim den ahmet ali yonetime girmek icin odedigi paranin 10 kati sporculara kiraladigi arabalardan aldi .is adamlarini isi bu nerden kar edebiliriz tebrik etmek lazim.insaalah bu kadar caba bosa gitmez sponsor bulunur

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın