Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

CHP'yi dağıtmaya dönük eylemler içerisindeki CHP Yöneticilerine sesleniyorum BAŞARAMAYACAKSINIZ

Padişah istedi diye ne Devlet yok oldu ne de Anadolu Küffara yurt oldu? Allah;; Padişah ve avanesi vatan topraklarını büsbütün, Allah desteğini kaptırdıklarını sandıkları İngiliz'e peşkeş çekmeye çalışınca Gazi Mustafa Kemal Atatürk eli ile gerçek sahiplerine yani Türk Milletine verdi ve ilahi adaletin gereği yaşandı. İnanın yine yaşanır? İnanın Devletin ya da siyasi partilerin özellikle CHP ise bahse konu istikbali bir kişiye bağımlı değildir. Mesela Partinin yönetim kadroları ki yerel yönetimde de inanın böyle durum partiyi dağıtmaya dönük eylemler içerisinde gözümüzün önünde ve Kemal Kılıçdaroğlu'da sanki seyrediyor gibi olup biteni hatta yer yer destek oluyor gibi. Mesela Zoom toplantıları ifşa olanlarla yönetiyor hala partiyi keza Özgür Özel'de ağzına geleni söyledi tutmayınce geldi Kemal Beyin yanına tekrar yanaştı. İnsanın aklına gelmiyor değil Özgür bey bir de sen dene bakalım şu işi tutarsa partiyi sana teslim edelim dağılıma geçiş sürecinde ve seninle illegalleştirmeyi ve dağıtmayı deneyelim. Sen bana bir gider yap hem toplumun biraz gazı alınmış olur hem de bakarsın sen adayım deyince ardında düşen bir kitle olur da biz de partili Özgür Özel'i istedi deyiveriz Kongrede oyları sana çıkarmak zaten kolay. Tutmazsa da gelirsin yine devam ederiz beraber partiyi dağıtma eylemlerine ki Eren Erdem az iş çıkarmadı demiş olabilir diye.

Keza Özgür Özel'de İmamoğlu'da Liderlik için denenmiş ama tutmadığına emin olunca yerlerini korumaya dönük hamlelere geçiş uygulanmış başarısız olunca yeniden birlik tesis edilmiş gibi hamleler yapıyorlar siyaseten. Bu arada Mansur Yavaş'ın da kendi başına Genel Başkansız partisiz aday ilan etmesi de esasen hayli manidar ve konumuzla alakalı. Yani partinin dağıtılmasına katkı sunmak ister gibi adeta partisini belirtmeksizin adaylık ilan etmek. İyi de kardeşim bunların hepsi mi hain? Sandığınızdan çok hain olduğu kesin yukarıda ve zaten herkes birbirine ihanet içinde bana sorarsanız. Hatta bana sorarsanız aysbergin görünmeyen yüzünde Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'i rezil ettirerek partiden kovma planı var gibi duruyor.

Bu da nereden çıktı şimdi? Ne yani Kemal beyde onlara mı tuzak kurmuş oldu? Hayır onlar kendi kendilerine tuzak kurdu Kemal beyde buna izin verdi ve hem ne kadar demokrat ve siyasi hoşgörü ve nezaket sahibi olduğunu gösterdi binevi siyasi olgunluk şovu yaptı ki iyi de oldu. Hem de kendi arkadaşlarının kendi elleri ile kendilerini tuzağa çekip siyasi kariyerlerini bitirmelerine yani herkesin gözü önünde kendisini sırtından hançerlemelerine göz yumdu. Böylece ne kendi ilinde delege listesinden bile çıkamayan yani delege seçilemeyen Özgür Özel'in ne de Ekrem İmamoğlu'nun partide veya halkta bir karşılığının olmadığı ile de yüzleştirmiş oldu. Yani sahaya inmeden muhatap bile almadan yendi ikisini de Kemal bey ve gemi batırılamadı çok şükür. Çok şükür diyorum çünkü CHP bizim Cumhuriyetimizden sonraki en önemli değerimizdir ve ben bunu kendimi bildim bileli söylerim. Şimdi ne mi olacak? Seyredip göreceğiz kahin değiliz ya. Ancak öngörüm şudur Cumhuriyet Halk Partisinin Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu finalde Cumhuriyet Halk Partisi kuruluş felsefesinin de tıpkı Cumhuriyet gibi ilelebet payidar kalacağını ilan eden hamleler ile gemiyi huzur limanına yanaştıracak ve neredeyse adım kadar eminim önümüzde seçim var genel seçim ve CHP iktidara yürüyecek istese de istemese de. Çünkü buna halk mecbur edecek CHP'yi Türk Milliyetçileri mecbur edecek. Türk Milliyetçilerinin yeni adresi CHP ülkeyi kuruluş ayarlarına taşıyıp yeniden milleti egemen kılacak, demokrasiyi hukuku egemen kılacak bana sorarsanız inşallah...

Yorumlar

64 uşak 1 Yıl Önce

Küreselcilerin maşaları, vatana sahip çıkamaz.

Tüm Yorumlar