Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

72 Gündür Kayıp Genç Ölü Bulundu!

Uşak'ta yaklaşık iki buçuk aydır kayıp olan ve aranan 25 yaşındaki genç bu gece Sirge (Alanyurt) Köyü yakınlarındaki bir arazide ölü bulundu.

Uşak'ın Sirge(Alanyurt) Köyü'nde yaklaşık iki buçuk ay önce evden çıkan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki gencin cansız bedeni köy yakınlarındaki bir arazide bulundu.

Edinilen bilgiye göre 22 Temmuz tarihinde kayıp olan, o günden bu yana kendisinden haber alınamayan ve Elmalıdere Mezarlığı'nda temizlik işçisi olarak görev yapan Hüseyin Bulgur isimli 25 yaşındaki gencin cansız bedeni bu gece Sirge (Alanyurt) Köyü yakınlarındaki bir arazide bulundu. Gencin cansız bedenini civar halkından bir vatandaşın gördüğü ve durumu jandarmaya bildirdiği öğrenildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri gencin cansız bedeni ile karşılaşırken, Hüseyin Bulgur'un olay yerine gelen savcı incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildiği öğrenildi.

Olayın  nasıl meydana geldiği henüz netlik kazanmazken, güvenlik güçleri olayla ilgili titiz ve geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Bulgur'un 2007 yılında okula giderken arkadaşının gözünün önünde bıçaklanarak öldürüldüğü ve bu nedenle de psikolojisinin bozulduğu, 2008 yılından bu yana psikolojik tedavi gördüğü de edinilen bilgiler arasında.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak hayatını kaybeden gence Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın