Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Alkolün Etkisiyle Kendi Evini Yaktı!

Uşak’ta dün gece meydana gelen olayda, eşinden bir süredir ayrı olan bir kişi evi geldiği sırada sinirlerine hakim olamayarak evi ateşe verdi.


Alkol bu sefer yangına neden oldu.

Edinilen bilgilere göre olay dün gece Bölme kasabasında meydana geldi. İddialara göre bir süredir eşinden ayrı olarak yaşayan Ali Osman Ardıçpınar, yine alkollü olarak gece saat 00:20 sularında kiracı olarak oturduğu evine geldi. Alkollü olan ve alkolün etkisiyle kendine hakim olamayan Ardıçpınar, çakmakla evini ateşe verdi.

Evin yandığını gören komşuları olayı İtfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. Ardıçpınar’ın içerde olduğunu gören İtfaiye ekipleri Ali Osman Ardçpınar’ı evden dışarı çıkardılar. Ardıçpınar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın İtfaiye ekiplerinin müdahale etmesiyle kontrol altına alınıp soğutma çalışmalarıyla tamamen kontrol altına alınırken, evde de büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın