Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Değil Otel cennet vaad etsen hakkını alamayan işçinin gözünde sıfırsın ÇİMSE İŞ Sendika Başkanı Zekeriya Nazlım

Uşak'ta yapılan Sendika genel kurulu için Uşak'a gelen Çimse İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Nazlım ziyareti esnasında basına yaptığı bir açıklama da Sendika olarak Otel sahibi olduklarının aklınca müjdesini vermiş. Gazeteci Murat Ali Teke'nin kendi sosyal medya hesabında yayımladığı bahse konu açıklamanın altına Çimse İş Sendikası tarafından satıldıklarını düşünen ve haklarını UMPAŞ Holdingden yıllardır alamayan mağdur işçiler onlarca yorum attı ve Nazlım'ı adeta topa tuttu. İşçiler tuttuğu sözde işçi avukatları aracılığı ile kendi rolünü çaldıklarına Avukatın ihaneti suç üstü ifşa olunca azletmekle yetindiklerine inandığı sendika başkanına hayli tepkililer.

Önceki haber ve yazılarımız da bahsetmiştik UMPAŞ Holding bünyesindeki Seranova markalı seramik fabrikası çalışanlarının nasıl mağdur edildiğini ve sendikadan da nasıl şikayetlerinin olduğunu? Sendikanın güvenilir bulup tuttuğu avukat Holding yönetimince kendi çıkarına taleplerle işçileri satmak istediğini, isterken kayda alıp ispatlayınca sadece usulca ve gizlice azil etmekle yetindiğini duymuş işçiler zaten evvelinde de aynı avukat kendi 12 Milyon lira alacağı olduğunu iddia edip önce benim paramı verin diyerek çözümü kilitlemiş işçilere sorarsan. Sendikanın yeri göğü inletmesi Savcıları basını devreye koyması ve Sendika Avukatının işçileri satmak isterken suç üstü yakalandığını Uşak kamuoyu ile paylaşması beklenirken bahse konu Avukatı azil etmekle yetinmesi hayli manidar ve işçilerin de dikkatinden kaçmış değil. Bu ve benzeri konularda bilgilendirme nitelikli bir köşe yazısı hazırlıyor Uşak Haber Merkezi İmtiyaz sahibi de olan köşe yazarımız Gazeteci Erkan Çuhadar bu yüzden çok detaya girmiyoruz ama işçilerin iddiaları ve suçlamaları yenilir yutulur değil Sendika Genel Başkanı ne cesaret sosyal medya da açıklama yapmış şaşılacak iş. Otel müjdesi verirken keyifle işçinin azizliğine ve kadirliğine uğradı. Hakkını arayan işçilere elinize sağlık diyerek ve kutlayarak biz de bahse konu yorumları bütün takipçilerimizin dikkatine sunuyoruz.

Yorumlar

Halil Yılmaz 3 Gün Önce

Sözde sendika içinin hakkını savunuyor.Hepsi işçinin sayesinde klimalı odalarda.Deri koltuk larda oturuyorlar.Asgari ücrete zamgeleceği zaman seslerini çıkarıyormuş gibi yapıp hep kendi cukkalarını el altından dolduruyorlar.Kafalarına göre işçi alıp çıkartıyorlar.Biz işçinin hakkını savunuyoruz diyerek'ten paraları cebe indiriyorlar.İşçi kadeşlerim paramızı alamadığımızda.üretimi durduralım mı Şarter kapatalım mı dediğimiz zaman.Birde bir lafları varya.Biz bağcıyı dövmeye deyil,üzüm yemeye geldik diyorlar.Bu işçi kardeşlerimin ve çolukçocuğumuzun hakları hepinizin boğazından gelsin.İnşAllah tez zamanda.Bunları Rabbime havale ediyorum.

Halil Yılmaz 3 Gün Önce

Haklarınızı alacağız dediler.Çoluk çocuğumuzun rızkına çöktüler.Siz cukka yapan sendika başkanlarını.Allaha havale ediyorum.

Daha Fazla Haber
Güncel
Banaz'da yaşlı adam evinde ölü bulundu!
Güncel
Kuruluş Felsefesinden verdiğimiz taviz kadar çileye duçar olduk. Altı ilkeye sımsıkı tutunsak çok daha güçlü ve müreffeh olurduk
Güncel
Mansur Yavaş kuruluş ayarlarına dönmekten başka bir hedefimiz yok derdimiz makam değil dedi Erkan Çuhadar destekledi
Güncel
HAD NEDİR? “HADDİNİ BİL” DEMEK SUÇ MUDUR?
Yaşam
Faizsiz Ev Alma Yöntemleri: Kredisiz ve Taksitli Seçenekler
Yaşam
Starbor Çatı Yalıtımı ile Evinizi Koruyun
Güncel
Bağımsızlık ve özgürlük için savaşmaya hazır, Atatürk’ün izinde bir Türk gencinin kalbinden, büyük Türk gençliğine sesleniş…
Güncel
Değil Otel cennet vaad etsen hakkını alamayan işçinin gözünde sıfırsın ÇİMSE İŞ Sendika Başkanı Zekeriya Nazlım
Güncel
Uşak'ta Narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor, 1025 gram metamfetamin yakalandı!
Güncel
Uşak'ta şüpheli valiz paniği! Bomba imha ekibi olay yerine gelerek fünye patlattı!