Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Erzincan'da trafik kazasında hayatını kaybedenler Akarca Köyünde defnedildi!

Erzincan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden Ramazan Ceylan (44), eşi Melike Ceylan (39) ve kızları Huri Elif Ceylan'ın naaşı memleketleri Uşak'a getirilerek Akarca Köyünde defnedildi.

Uşak'tan Huri Elif Ceylan'ın Erzurum Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandığı, ailenin çocuklarını yurda yerleştirmek için yola çıktığı öğrenilen aile Erzincan'da geçirdiği trafik kazası sonucu 3 kişi hayatını kaybetmişti.Kazada yaşamını yitiren Ramazan Ceylan (44), eşi Melike Ceylan (39) ve kızları Huri Elif Ceylan'ın naaşı memleketleri Uşak'a getirildi. Yücetepe Camisi'nde kılınan öğle namazı sonrası Sivaslı ilçesi Akarca köyünde defnedildi.


Cenaze törenine, Uşak Valisi Naci Aktaş, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Şanlı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ve Ceylan ailesinin yakınları katıldı.

Kazada ağır yaralanan çiftin diğer çocukları Ahmet Enes Ceylan'ın (11) Elazığ'da, Semiha Ceylan'ın (14) ise Erzincan'da tedavilerinin sürüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Banaz'da yaşlı adam evinde ölü bulundu!
Güncel
Kuruluş Felsefesinden verdiğimiz taviz kadar çileye duçar olduk. Altı ilkeye sımsıkı tutunsak çok daha güçlü ve müreffeh olurduk
Güncel
Mansur Yavaş kuruluş ayarlarına dönmekten başka bir hedefimiz yok derdimiz makam değil dedi Erkan Çuhadar destekledi
Güncel
HAD NEDİR? “HADDİNİ BİL” DEMEK SUÇ MUDUR?
Yaşam
Faizsiz Ev Alma Yöntemleri: Kredisiz ve Taksitli Seçenekler
Yaşam
Starbor Çatı Yalıtımı ile Evinizi Koruyun
Güncel
Bağımsızlık ve özgürlük için savaşmaya hazır, Atatürk’ün izinde bir Türk gencinin kalbinden, büyük Türk gençliğine sesleniş…
Güncel
Değil Otel cennet vaad etsen hakkını alamayan işçinin gözünde sıfırsın ÇİMSE İŞ Sendika Başkanı Zekeriya Nazlım
Güncel
Uşak'ta Narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor, 1025 gram metamfetamin yakalandı!
Güncel
Uşak'ta şüpheli valiz paniği! Bomba imha ekibi olay yerine gelerek fünye patlattı!