Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.

Gençliğin iradesinin Ali Çuhadar lehine tezahür etmesi kimi ürküttü acaba da? Son dakikada delegenin iradesine baskıyla tehditle ipotek koydular!

Ali Çuhadar ismi ne örgütü ne partiliyi rahatsız etmedi  gençler de kucakladı. Peki belediye yönetimi neden rahatsız oldu?

Bugün Uşak Belediye başkanının nezdinde Uşak halkı çok ciddi bir psikolojik savaş yaşamaktadır ve CHP çok hızlı bir şekilde yıpratılırken dağılma tehdit ve tehlikesi ile karşı karşıya bırakılmaktadır. İl İlçe başkanının niyeti iyi ama ikisi de inisiyatif alamadığı gibi algıları da Belediyenin elinden alamıyor anlaşılan ve anlaşılan belediye meclisi üyeleri de evet partiye operasyon da yapılsa bitirilmeye de çalışılsa biz işimize bakarız diyor keza il genel meclisi üyeleri de. Zira biliyorsunuz çoğunu bizzat gördüm dinledim seçim sürecinde ve biliyorsunuz yakın çevreleri de hep tanıdık arkadaş dolu il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi abi ve ablalarım.

 Hiç kusura bakmasınlar ama onlarca insanın ekmeği ile oynanmış onlarca insanın nefreti kazanılmış CHP ye ne kadar kafeterya restorant işletmecisi varsa kan kusturulmuş hatta bazıları haraca bağlanmak istenmiş ve bu gerçekleri CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba da İl Başkanı Sevinç Yazgan'da dost meclislerinde hiç çekinmeden söylüyorlar laf yeri gelince sağolsunlar. Gelin görün ki müdahale eden yok. Zira Onlar da birisi milletvekilliği koltuğunu korumanın diğeri de milletvekili koltuğunu kapmanın hesap ve planlarını yapmaktalar ve CHP'de sadece dost meclislerinde yapılanı eleştirebilecek kadar değerli. Tabii Genel Başkanın da haberinin olması onları rahatlatıyor. Biliyoruz nihayetinde Ali Karaoba'nın da örgütün de Genel Merkezi bilgilendirdiğini. eski İl başkanlarından Fuat abi de zaten bilgilendirildiğini söylüyor Genel merkezin ve ağır ağır eleştiriyor o da dost meclislerinde ve bazen sosyal medyasında isim vermeden.

CHP'nin üzerinde bir korku imparatorluğu var. Zira geçmişte kendisi bizzat adam dövmekten ve dövdürmekten halk nezdinde sabıkalı, işlettiği mekanlarda defalarca adam dövülmüş hatta yaralanmış, korumalarla gezen gözlerini belerterek eleştirene bağıran özgüveni zirve de ama ne yaptığını kendi bilmez gibi davranan bir zorba CHP Genel Merkezince şımartılıp bu korku imparatorluğunu kurması sağlanmış. Kendi partisinin milletvekilini İl ya da İlçe Başkanını hiç çekinmeden toplum içinde rezil eden olmadık yalanları iftiraları hiç çekinmeden ortada konuşan kimsenin güvenmediği ve kimsenin sözünün geçmediği bu siyaset baronu ve zorbasının biz de mağduru olduk maalesef. malumunuz seçimleri kaybettik ve aslında neden kaybettiğimizi herkes biliyordu biz de ilan ettik geçtiğimiz günlerde. Ben Özkan Yalım’la girdim seçime ve kaybettim.

Son dakika da Özkan Yalım tehditle şantajla gönlü bana kayan delegenin ekseriyasını caydırdı. Oysa biliyorsunuz tarafsız kalacağı aday da çıkarmayacağı kadın aday konusunu da kapattığını söyleyince emir eri Halil Arslan tırnak içinde abim ben yazım da teşekkür de etmiştim kendisine. Lakin seçimlere sadece üç gün kala Uşak Haber Merkezi’nin siyasetteki aktörü iftiralarına maruz kalan Mehmet Karakoç ve Ozan Bayık gibi Uşak Haber merkezi yazarlarının övgülerine ve ekipçe desteğine mazhar olmuş ki bizzat övdüğüm de olmuştur. Daha geçenlerde fotoğraf verdim Ozan Bayık abimle.

Ama ne hikmetse partide itibarı tükettiği artık tescillenmiş Özkan Yalım'ın yardakçısı olmaktan başka hiç bir vasfı olmayan Cihan'dan ve güttüğü bir grup gençten başka hiç kimsesi olmayan ve karışmaması gerektiği halde gençlik kolları seçimine müdahil olan, her fırsatta ortamı gerip benim ona şiddet uygulamamı ister gibi davranan, ekibimi de zaman zaman sergilediği küstah tavırlar ile tahrik eden, kışkırtan gençleri birbirinden bölmeye çalışan ve adeta hizipçiliği ve kutuplaşmayı körükleyen Partinin de fitnesi haline gelmiş belediye meclisi üyesi Emre Karslı'yla son dakika fotoğraf verip itibar verdiler. Yani Emre denenin vaad ettiği belediye imkanlarını gençlere açma işini başarabilecek çapının olduğunu gençlere gösterme işinde kullanıldılar. Emre'ye bile kendini kullandıran insanlar Özkan Yalım'a kullandırmışlar çok mu?

Neyse demek istediğim seçimleri Özkan Yalım kazandı arkadaşlar ve zaten güdebilecekleri için büyüklerin seçilmesini sağladığı arkadaşın da adını belki de hiç kimse bir daha duymayacak basında zira zaten hiç bir şeyde yapmayacak. Kaldı ki yalan yok Ali Rıza Tufan başkandan sonra Gençlik Kolları ilk defa bu kadar partinin ve şehrin gündemine gelmişti. Lakin büyükler parti büyükleri sandığım büyükler devreye girdi ve sandıktan sonuç sandığımız gibi çıkmadı. Delegenin kimini işten çıkarmakla tehdit ettiler kimini de işe girememek ile ve delegenin iradesine ipotek koydular. Delege de pişman şimdi yaptığından ve sorana söylüyor açıkça Özkan Yalım'ın veya Emre’nin şerrinden korktuğu için ekmeğinden işinden olmamak veya huzurunu bozmamak için karşı listeye oy verdiğini. Bana oy veren kırk kişiye de çok teşekkür ederim yiğit adamlarmış ispat ettiler.

Onların taraftarı korkmadan oy verdi bizden şer ummadılar ama bize oy verenlerin bir kısmı bize verirken de korktular ve gizlediler ben hala bilmiyorum kimlerindi bu kırk oy inanın. Çok azı gelip söyleyebildi ama karşı tarafa oy veren delege çekinmeden söylüyor verdiğini bize de herkese de ve çekinmeden sebebi de söylüyor. Bunca hukuksuz haksız gayri ahlaki iş döndü kongre de ama ana kademe de sessizce seyretti ne hazin tecelli değil mi? Ne hazin tecelli belediyenin baskısı bulaşmış bu kongreyi meşru kabul etmeleri ve ilan etmeleri. Neyse gariplikleri de oldukça yazmaya devam edeceğiz. Ne önem kazandı ama Gençlik Kolları Başkanlığı düşünsenize beyaz liste bile birleşti yeşiller ile ve bütün parti büyükleri delegeyi etkisi altına alıp Ali Çuhadar'a oy vermekten caydırmaya çalıştı ve zorbalık da onlardan geldi tehditi de onlar etti baskıyı da onlar kurdu biz ise edeplice kendi plan ve projemizi anlattık delegeye ve kimseden oy da istemedik nerdeyse elinizi vicdanınıza koyun ve hangi adayın gençlik kolları başkanı olması partinin yararına ise sizce o adaya verin ama kişisel çıkarlar için değil partili olduğunuz için oy verin ve parti çıkarı gözetin dedik. Tabii onların tercihi kişisel oldu neyse bize düşen olan biteni takipçilerimize duyurmak duyurmaya devam edeceğiz vesselam ve saygılar...

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila