Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İL-İLÇE ANA KADEME YÖNETİCİLERİ, MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI GENÇLİK KOLLARI SEÇİMLERİNE MÜDAHALE ETMEZSE GENÇLİK ROTASINI BULACAK

Bildiğiniz üzere bir süredir CHP Gençlik Kollarında siyaset yapıyorum ve hatta bu pazar gerçekleşecek olan kongre de Gençlik Kolları İl Başkanı adayı olarak yarışacağım. Çalışmalarımdan ve yaşadığımız siyasi seyir ve gelişmelerden siz Uşak Haber Merkezi takipçilerini haberdar ediyorum öteden beri biliyorsunuz bu yazımda da yine bilgilendirmeye ve yakaladığımız hava ve enerjiye dair sizleri bilgilendireceğim. Bildiğiniz üzere üye olduğum tarihten beri gençlik kolları seçimlerinin ana kademe siyasetinin çok müdahil olmadığı kutuplaştırmaların yaşanmadığı bir havada gençliğin iradesinin ortaya çıkmasına vesile gençlerin dirilmesine ve birliğine vesile bir seçim olması için uğraş veriyorum.

Gençlik kolları merkez ilçe kongresinin hangi şartlarda yaşandığını biliyorsunuz il kongresinde de çıkarların menfaatlerin öne çıktığı bir zemin olursa yarışmak da anlamsız olacaktı keza kimsenin müdahil olmadığı gençlerin ellerini vicdanlarına koyup hür iradeleri ile karar verse gençler seçimi de kazanacağıma eminim. Seçimi kazanmalıyım çünkü bu gerçekten partimin yararına olacak ve seçimi kazandığım takdirde yapmak istediğim çok projem ve planım var uygulamaya koymak için gençlik kolları il başkanı olmamı gerektiren. Kazanacağımıza inancım da tam zaten.

Konuya dönecek olursam gençlerle olduğu gibi ana kademe yöneticileri büyüklerimiz ile ve pek tabii ki Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız ve kadroları ile de bir mesai paylaşımımız oldu ve kendilerinden seçimin sağlıklı şartlarda geçmesi için taraf gibi gözükmemelerini rica ettim. Özellikle belediye başkanının seçimlere müdahil gibi gözükmesi istismarların önünü açıyordu. İnanmazsınız belki ama yüzümüze karşı belediye de işe alınmak için karşı tarafa oy vereceğini söyleyenler bile oldu bu süreçte. Nasıl olur da CHP'li bir genç arkadaş asgari ücretli ve geleceği meçhul bir iş için kendi iradesini başka iradelere ipotek eder? Nasıl olur da kendi gönlü X Adayından yana iken ve X Adayının partiye ve gençliğe daha faydalı ve daha aktif olacağı aşikar iken hiç yakışmadığını kendisi söyleyip durur iken Y adayına oy verebilir salt kendi çıkarı için? Partinin geleceğini kendi geleceğine nasıl değişebilir? Demeyin yaşandı yaşanıyor.

O kadar ki merkez ilçe başkanı veya bazı ilçe başkanları bile benzer gerekçeler ile şahsi davranıp bu yönde irade beyan edebiliyor. Elbette kendi takdirleri biz karışacak değiliz ve iradelerine elbette saygı duyacağız ama durum da bu ve bu durum üzücü CHP adına ve ben de bu yönde Belediye Başkan Yardımcısı da olan CHP Belediye meclisi üyesi Halil Arslan ağabeyim üzerinden bilgilendirdim Belediye Başkanı Özkan Yalım'ı ve nihayet kendisi de sağ olsun seçimlere karışmama kararını iletti bize ve gerçekten de karışmadığını görüyor memnun oluyoruz CHP Gençliği adına.

Her me kadar belediye meclisi üyesi olmasına ve yaşının artık Kırka dayanmasına rağmen ve parti içindeki bütün sevimsizliğine rağmen daha da sevimsiz olmayı göze alıp gençmiş gibi gençlik kolları seçimlerine müdahale eden ve önüne gelene belediye de üstü açık kapalı iş vaadinde bulunan Emre Karslı Yalım'ın karışmama sözüne hilaf konuşmalar yapsa da gençler içinde biz Yalım'ın seçimlere hiç karışmadığının farkındayız. Keza aklın yolu da bu bize göre de. Hem belediye başkanımızın veya milletvekilimizin hem de gençliğin iyiliğine aslında müdahale etmeyip akışına bırakmaları ve çıkacak sonuca rıza göstermeleri. Biz de kimisi Avukat kimi yazılım mühendisi veya eğitimci kimi gazeteci, kimi iş insanı kimi işletmeci kimi esnaf veya yeni medya mezunu gençler olarak ekipçe çıkacak sonuçtan razıyız ve demokratik ve hukuki haklarımızın çoğunu bile kullanmadık kullanmıyoruz.

Geçen Editörümüz Ramazan Yıldız sitem etti sen adaysın diye biz ilk kez gençlik kolları kongresinde bu kadar pasif kaldık diye. Ne kulisleri yazabiliyorlar ne de rakibim ile ilgili aslında o herkesin bildiği ve kimsenin tasvip etmediği gerçekleri yazabiliyorlar ve tabi bu da gazetecilik anlamında Uşak Haber merkezi ekibini de zora sokuyor ama seçimlerde kendi medyalarını kullanıp rakibini yıprattı dedirtmemek adına kendilerinden sabır rica ettim. Biz istiyoruz ki her şey olması gerektiği gibi olsun ve sonuçta kazanan parti olsun.

Beni ve ekibimi parti kazandı nasıl olsa ve partiye mal olduk nasıl olsa seçimin sonucu da inşallah istediğimiz gibi çıkarsa çok işine yarayacağız partinin ve bizlere bu huzurlu atmosferi sağlayan İl Başkanımız Merkez İlçe Başkanımız ve Milletvekilimiz ve belediye başkanımız başta olmak üzere parti büyüklerimize de aynı şekilde çok faydalı olacağız eminim. Bu demokrasi kültürünü var edip yaşatan herkese minnetimi ifade ederek bize destek olan olmayan ama bu atmosferin oluşmasına vesile olan herkese ille de beni her gün ve her akşam yalnız bırakmayan bütün çalışma arkadaşlarıma ve yönetim kurulu üyesi adayı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Teknoloji
Yapay Zeka Destekli Yüz Tanıma Cihazı ile Güvenlikte Çıtayı Yükseltiyor
Teknoloji
Uçak Bakım Hizmetlerinde Kaliteyi Artırmanın Yolları
Güncel
İki aday yarışıyor ama iki aday arasında kıyas yapmak bile Ali Çuhadar ismine haksızlık olur..
Yaşam
Eskişehir'in Özellikleri Nelerdir?
Teknoloji
Araç ve Yük Asansörleri
Tasavvuf & Fıkıh
Profesyonel Rezonans Kalibrasyon Hizmetleri
Teknoloji
Endüstriyel Tartım Sistemlerinde Yenilikçi Çözümler
Güncel
İL-İLÇE ANA KADEME YÖNETİCİLERİ, MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI GENÇLİK KOLLARI SEÇİMLERİNE MÜDAHALE ETMEZSE GENÇLİK ROTASINI BULACAK
Yaşam
Dikiş İpi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Yaşam
Altın Kolye