Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Motosiklet Araca Çarptı! 2 Yaralı!

Nuri Şeker Caddesi’nde dün akşam saatlerinde dikkatsizliğin neden olduğu bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Dikkatsizliğin neden olduğu kazada hayatını kaybeden olmazken iki kişi de yaralandı.

Sarayaltı Mahallesi Nuri Şeker Caddesi’nde meydana gelen kazada, 64 DA 823 plakalı Ali Çetiner hakimiyetindeki araç, Devlet Hastanesi tarafından gelip ara sokağa dönmek için manevra yaptığı sırada Nuri Şeker Caddesi’nde seyir halinde olan 64 LR 259 plakalı Murat Sönmez’in kullandığı motosiklet önce sürüklendi, ardından araca çarptı.

Dikkatsizliğin neden olduğu kazada hem motosiklet şoförü Murat Sönmez hem de araç sürücüsü Ali Çetiner yaralanarak olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Uşak Haber Merkezi olarak kazada yaralananlara acil şifalar diliyor, bu tür kazaların yaşanmaması için sürücülerimizin daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.

Haber: Ahmet Haydar Ademoğlu  //  Foto: Ramazan Güner

Yorumlar

rasim çoşkun 10 Yıl Önce

yaralılara acil şifalar diliyorum da baktım arabaya bildiğin teneke, bu kuş türevlerini toplayacan trafikten yazıktır benim insanıma.

rıza 10 Yıl Önce

1. uşakta gün geçtikçe kasksız motosiklet kullanan sürücü sayısı artıyor. önlem alınmalı.

rıza 10 Yıl Önce

2. emniyet görevlileri rutin denetim yerine, gezici ekipler ile emniyetsiz sürücüleri trafikten men etmediği müddetçe malesef bu tür kazalar artacaktır.

aracın dönüşü hatalı gibi 10 Yıl Önce

fotolara bakınca araba dönüş için çok içeriden girmiş gibi karşısındakine yer bırakmamış. neredeyse kaldırama çıkacakmış. otomobil demiyorum bu tarz tenekelere, bildiğin tekerlekli teneke tabut, diğer arkadaşın dediği gibi kuş türevi tehlike içeriyor.

sayın emniyet müdürümüz 10 Yıl Önce

uşak ta en iyi trafik polisi kim diye sorsalar direk ilhami bey deriz yıllarca uşakta görev yapan ilahami motorcuların kabusuydu uşak ta tafik polisinin önünden motor geciyor kask yok ama durdurmuyor nerdesin ilhami abi emniyet zayıf karakıranda adam motorun eksozu acık geciyor bakan yok

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın