Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Öğrenci Pansiyonunda Çıkan Yangın Korkuttu!

Uşak'ta bulunan bir öğrenci pansiyonunda akşam saatlerinde çıkan yangın korku yarattı. Yangında hayatını kaybeden olmazken, dumandan etkilenen öğrenciler tahliye edildi.




Kış aylarının etkisiyle yangın olaylarının sıkça yaşanmaya başladığı Uşak'ta akşam saatlerinde bir öğrenci yurdunda çıkan yangın korku yaratsa da, yangında can kaybının olmaması talihsiz olayın sevindiren tarafı oldu.

Uşak'ta akşam saatlerinde Vala Gedik Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonunda yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi belirlenemezken, dumandan etkilenen öğrenciler tahliye edilerek yemekhaneye taşındı. Öğrenci pansiyonunun 4. katında bir odada meydana gelen yangın Uşak İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıktığı oda kullanılamaz hale gelirken maddi hasar meydana geldi. Yangında hayatını kaybedenin olmaması yangının sevindirici tarafı oldu.

Yangının çıkış sebebi konusunda henüz bir belirleme yapılamazken, kış aylarında meydana gelen bu tür yangın olaylarının bir daha yaşanmamasını temenni ederek, yangından etkilenen öğrencilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
Yorumlar

öğrenci 11 Yıl Önce

öncelikle büyük geçmiş olsun dileklerimi belirtmek isterim. ancak bu olayın kış aylarından dolayı meydana gelen bir kaza olduğunu şahsen düşünmüyorum. çünkü kalorifer sistemiyle ısınan bir binanın 4. katında ısınmayla ilgili bir problemin çıkması imkansız gibi duruyor. geriye iki ihtimal kalıyor; ya elektrik kontağından çıkan bir kıvılcım veya da öğrencilerin ateşle oynanmaması gerektiğini bilmemesi..

Camia 11 Yıl Önce

lan söyleyin hanginiz pensilvanya'nın bedduasını aldı? "ocağına-evine ateş düşsün" bedduasının hemen ardından olması, zamanlamayı manidar kılıyor. kesin okuldan birileri beddua aldı, kesin :)

Öğretmen 11 Yıl Önce

hasta bir nesil yetişiyor

... 11 Yıl Önce

odada sigara ic sigarayi yatakta unut normaldir

öğrenci 11 Yıl Önce

o değilde bir kişinin yüzünden kıyafetlerimizden ve ayakkabılarımızdan olduk

Daha Fazla Haber
Güncel
KUVVA-BİR HAREKETİ ilk eylemini gerçekleştirdi Ali Çuhadar'ın yaptığı konuşma beğeni topladı
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?