Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

OSB'de Yeni Başkan Belli Oldu!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin seçimleri bugün gerçekleşen Genel Kurul ile yapıldı. Kurul Üyeleri Eski Başkan Ali Yıldırım ile yola devam kararı aldı.

Uşak OSB'nin Başkanlık seçimleri bugün Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Ali Yıldırım'ın başkanlık yaptığı dönemin faaliyet raporunun okunmasının ardından Ak Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay yaptığı konuşmasında adaylar Ali Yıldırım ve Recep Gümüş'e başkanlık yarışında başarılar diledi.

Konuşmasını yapan Recep Gümüş, kısa zaman önce adaylığa karar verdiğini ve çok fazla çalışma yapamadığını belirterek, OSB'nin üye listesine ve telefon numaralarına rica etmesine rağmen ulaşamadığını ifade etti. Böyle bir seçimde bu denli çifte standartın olmasını eleştiren Gümüş, projelerini anlatarak üyelerden destek beklediğini kaydederek konuşmasını sonlandırdı.

OSB'nin mevcut başkanı Ali Yıldırım ise yaptığı konuşmasında, başkanlık yaptığı dönemdeki çalışmalarını ve ileriki dönemlere yönelik çalışmalarını, projelerini anlatarak üyelerden destek istedi.

Konuşmalar yapıldıktan sonra dilek ve temenniler bölümünde söz almak isteyen OSB üyelerine söz verildiğinde, kısa konuşmalarının istenmesi ve aceleye getirilmeye çalışılması üzerine ortam gerilirken, üyeler ile Divan Kurulu Üyeleri arasında tartışmalar yaşandı. Aday

Oy verme işleminin başlamasıyla 340 üyeden 305 kişi oyunu kullandı. Yapılan seçim sonunda Ali Yıldırım 189, Recep Gümüş 115 oy alırken, 1 oy da geçersiz kabul edildi. Bu sonuçlara göre Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nin Başkanı, tekrar Ali Yıldırım olurken; yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu (Asil)

Ali Yıldırım, Mehmet Sesli, Mehmet Kavak, Fahri Polat, Süha Uçar

Yedekler

Serdar Sağıroğlu, Ünal Özkaçar, Mustafa Karadağ, Soydan Varol, Nihat Dülgeroğlu

Denetim Kurulu (Asil)

Barış Altınordu, Orhan Özkarakaya

Yedekler

Hasan Atlıay, Oktay Çelik

OSBÜK (Asil)

Ali Yıldırım, Ahmet Altıner, Metin Dokur

Yedekler

Mehmet Sesli, Fahri Polat, Mehmet Kavak
Yorumlar

uşaklı 11 Yıl Önce

yazıklar olsun! uşak'lıyı cemaate muhtaç eden chp ve mhp zihniyeti uşak'a ne verebilir.fabrikalarında uşaklı idareci çalıştırmayan ve ppk lıları fabrikalarında besleyen paralel zihniyet yine uşak osgb yi ele geçirmiş

AKP burda kaybetti 30 martta... 11 Yıl Önce

acınacak hale düştü akp yazık :(

akp güçlendi 11 Yıl Önce

akp aksine çok güçlendi.farkına 10-15 gün sonra varılacak.canım sıkkın

ali rıza candan 11 Yıl Önce

güven tazeleyen başkanı tebrik ederim ve nacizane tavsiyem var görevini ifa ettigin süre içerisinde osb başkanı sıfatıyla hiç bir esnafa burs zekat hizmet kurban adı herneyse vermeleri için talepte bulunursan sana şimdiden söylüyorum iki yakan bir araya gelmez kendin vereceksen ver o senin dinin senin imanın ama başkalrının imanına sakatlık getirme onun haricinde osb hizmetlerini iyi yapıyormuşsunki seçilmişsin tekrar yoksa mümkün degil cemaatin oyuyla oralara seçilmek bu dönemde

uşaklı 11 Yıl Önce

uşak'a zarar verenlerin fotografını koymuşsunun. tabiki içinde 3-4 işadamı hariç bence. bu yönetim kaç defa uşak için pazarlama çıkmış. teşvikte kaç büyük firma kazandırmış uşak'a bunlardan bahsetmemiş.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın