Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Patlayan Lastiğini Değiştirirken Canından Oluyordu!

Uşak’ta Çarıkköy yakınlarında meydana gelen trafik kazasında kamyonunun lastiğini değiştirmeye çalışan sürücü canından oluyordu.

Uşak’ta gece saat 03:00 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. Kazada can kaybı yaşanmazken 2 kişi yaralandı. Kazada her iki araçta da ciddi derecede maddi hasar oluştu.

Kaza gece saat 03:00 sularında  Çarıkköy rampası yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Osman Adıyaman yönetiminideki 64 FF 015 plakalı patates yüklü kamyonun Banaz istikametinden Uşak istikametine seyir halinde olduğu sırada sol arka lastiği patladı. Kamyon sürücüsü Osman Adıyaman  patlayan lastiğini değiştirmek için ikaz lambalarını da yakarak kamyonu yolun kenarına çekti. Bir süre sonra yine Banaz istikametinden Uşak istikametine gitmekte olan Volkan Kolcu idaresindeki 42 S 1930 plakalı parça malzeme yüklü olan kamyon gecenin karanlığı ve yoldaki aydınlatmanın yetersiz oluşu sebebiyle 64 FF 015 plakalı park halindeki kamyonu farketmeyerek arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki kamyon da yolunda sağdaki şarampole yuvarlanırken lastiği patlayan kamyonda bulunan patates çuvalları da yola savruldu. 

Kazada kamyon sürücüleri Osman Aydın ve Volkan Kolcu yaralanarak olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.




























Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
KUVVA-BİR HAREKETİ ilk eylemini gerçekleştirdi Ali Çuhadar'ın yaptığı konuşma beğeni topladı
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?