Uşak Haber Merkezi
Şehit Polis Memurlarından Birisi Uşakta Görev Yaptı!

Şehit Polis Memurlarından Birisi Uşak’ta Görev Yaptı!

Geçtiğimiz gün Diyarbakır’da yaşanan ve 3 polis memurumuzun şehit olduğu üzücü kazada, hayatını kaybedenlerden birisinin 4 yıl Uşak’ta görev yaptığı ve bir ay önce de tayini çıkarak Diyarbakır’a gittiği öğrenildi.

Diyarbakır’da sanatçı Rojin’i korumak için görevliyken kaza neticesinde sehit olan 3 polis memurundan Sıtkı Kara'nın, Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü’nde 4 yıl görev yaptığı, 1 ay önce de tayin olup Diyarbakır’a gittiği öğrenildi.

Şehit haberi Burdur'daki baba ocağına düştü. Baba İlhami kara ayakta güçlükle dururken, anne Dudu kara ise fenalık geçirdi. Burdur merkez Emek Mahallesi'ndeki baba evine acı haberi yakınları ve dostları ile doldu taştı.

Eşinin de kendisi gibi polis memuru olduğu ve 8,5 aylık hamile olduğu da edinilen bilgiler arasında yer alırken, Kara’nın naaşı bugün Burdur’daki Ulu Cami'de kılınacak öğle namazına müteakip Burdur Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Yorumlar
user

user

polis 11 Yıl Önce

aslan gibi çocuktu. mekanın cennet olsun kardeşim.

user

m.42 11 Yıl Önce

allah rahmet eylesin...sevdigimiz bir arkadasimizdi....geride kalanlara sabirlar..

Daha Fazla Haber