Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ın Ulubey ilçesinde av tüfeğiyle vurulan 2 kişi hayatını kaybetti!

Edinilen bilgilere göre Ulubey İlçesi Aşağı Mahalle Birinci Çıkmaz Sokak'ta çıkan kavgada iki kişinin silahla vurulduğu ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Meydana gelen kavganın  Ali Köseci'nin  Murat Şimşek'e ait çiftliğe geldiği esnada yaşandığı ifade edildi. Kavgada Ali Köseci'nin olay yerinde öldüğü, yaralı olarak Uşak Araştırma hastahanesinde amaliyeta alınan Murat Şimşek'in ise yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şimşek'in kendisini Ali Köseci'nin vurduğunu söylediği edinilen bilgiler arasında.

Ali Köseci'nin psikolojik tedavi gördüğü, eşine şiddet uyguladığı için kadın sığınma evinde korunduğu ve eşinin evi terketmesi sonucu komşularını suçladığı iddia edildi. Olay günü de tüfekle Murat Şimşek'e saldırdığı ve ayağından vurduğu, Şimşek'in yaralı olarak elinden tüfeği aldığı Köseci'ye tüfeğin dipçiği ile vurarken ateş alması sonucu göğsünden tekrar vurulduğu öğrenldi..

Güvenlik güçlerinin cinayetle ilgili soruşturması sürüyor. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Teknoloji
Yapay Zeka Destekli Yüz Tanıma Cihazı ile Güvenlikte Çıtayı Yükseltiyor
Teknoloji
Uçak Bakım Hizmetlerinde Kaliteyi Artırmanın Yolları
Güncel
İki aday yarışıyor ama iki aday arasında kıyas yapmak bile Ali Çuhadar ismine haksızlık olur..
Yaşam
Eskişehir'in Özellikleri Nelerdir?
Teknoloji
Araç ve Yük Asansörleri
Tasavvuf & Fıkıh
Profesyonel Rezonans Kalibrasyon Hizmetleri
Teknoloji
Endüstriyel Tartım Sistemlerinde Yenilikçi Çözümler
Güncel
İL-İLÇE ANA KADEME YÖNETİCİLERİ, MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI GENÇLİK KOLLARI SEÇİMLERİNE MÜDAHALE ETMEZSE GENÇLİK ROTASINI BULACAK
Yaşam
Dikiş İpi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Yaşam
Altın Kolye