Uşak Valisi Dr. Naci Aktaş "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Mesajı yayımladı Uşak Valiliği sosyal medya hesaplarında da yayımlanan mesajı, Uşak Haber Merkezi ekibi olarak olduğu gibi yayımlıyoruz. Ve biz de Sayın Valimiz gibi siz takipçilerimizin nezdinde Uşak halkının 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma gününü kutluyor, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarının ruhlarının şad edilmesini Cenabı Hakk'tan niyaz ediyoruz ki vefamızın gereği bu olsa gerek.
Vali Dr. Naci Aktaş'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. Yıldönümü Mesajı
"Türk milletinin gurur kaynağı, muzaffer tarihinin mümtaz sayfalarından biri olan ve 110. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır.
Çanakkale’de atılan adımlarla güçlenen milletimizin birliği ve dirliği, bugün aynı ruh ve kararlılıkla ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için hep birlikte sürdürdüğümüz mücadelenin temelini oluşturmaktadır.
Bugün bize emanet edilen bu kutsal vatan topraklarında, canımızdan, malımızdan emin olarak gurur ve onurla bağımsız bir hayat sürdürmemizi Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize borçluyuz. Onlar, birlik ve beraberlik içinde gösterdikleri bu onurlu ve kararlı duruş ile “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihin sayfalarına altın harflerle yazdırmışlardır.
Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere Türk milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Kahraman Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize ise sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.
Milletimizin şanlı geçmişinden güç alarak, aynı inanç ve azimle daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerleyeceğimize olan inancımızı yineleyerek tüm halkımızın “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü”nü kutluyorum."