Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Bakan Zeybekçi Uşak'a Geliyor!

Geçtiğimiz aylarda da Uşak olarak ağırladığımız Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi bu haftasonu tekrar Uşak'ta olacak. Uşak ziyaretinde bir dizi etkinliklere katılacak olan Zeybekçi kurum ve kuruluş ziyaretleri de gerçekleştirecek.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi cumartesi günü Uşak'a gelerek bir dizi ziyaretlerde ve toplantılara katılımda bulunacak. Sabah saatlerinde Uşak'a gelecek olan Zeybekçi'nin akşam saatlerinde Uşak'tan ayrılacağı öğrenildi.

Kısa zaman önce de Uşak'a gelerek yerel seçim çalışmalarına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi cumartesi günü yeniden Uşak'a bir ziyaret gerçekleştirecek. Saat 10:00 sularında Uşak'a gelecek olan Bakan Nihat Zeybekçi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak. Zeybekçi'nin Uşak programı henüz netlik kazanmamakla birlikte Valilik ve Belediye ziyaretleri ile devam edecek. 

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Bakan Nihat Zeybekçi'ye şimdiden kentimize hoşgeldin diyor; ziyaretinin Uşak'a hayırlar getirmesini temenni ederek, bu ziyaretin bir fırsat olarak bilinmesini ve iyi bir şekilde değerlendirilmesini diliyoruz. 
Yorumlar

hacı 10 Yıl Önce

sayın bakanın karşısına projeler ile çıkmak gerek.

hacı 10 Yıl Önce

proje: uşak'ın göbeginde bulunan köprü kaldırılıp acilen alt geçit yapılmalı. uşakhabermerkezi buna el atmalı.biz alıştık normal geliyor ama inanın dışardan gelen birisi olacak şey değil diyor. kerim çiberden bu konuda güzel bir yazı bekliyorum.

aynen 10 Yıl Önce

çevre yolunun tamamlanmasına yakın sökülerek çevre yolunda yapılacak köprülü kavşaklarda kolonları kullanılabilir.

uşaklı 10 Yıl Önce

dörtyola battı çıktı yapılmalı.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın