Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşaklılar, Atama Aday İstemiyor!

7 Haziran seçimlerine yaklaşık bir buçuk ay gibi kısa bir süre kalırken; Uşak Haber Merkezi Muhabirimiz HalilÇavuşoğlu, Uşak Halkına mikrofon uzatarak partilerin aday belirleme yöntemlerini ve Uşak Milletvekili adaylarını sordu. Uşak Halkının adaylara ilişkin görüşlerini videoda bulabilirsiniz.

7 Haziran 2015 Milletvekilliği seçimleri öncesinde partiler ve adaylar çalışmalarını sürdüredursun; Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Uşak halkının milletvekili adayları hakkında neler düşündüğü konusundaki soruya cevap bulma adına mikrofonlarımızı Uşak halkına uzattık.

Muhabirimiz Halil Çavuşoğlu'nun partilerin aday belirleme yöntemlerini ve milletvekili adaylarını nasıl değerlendirdikleri sorusunu yönelttiği Uşaklı vatandaşlar; genel itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi'nin uyguladığı üye bazlı ön seçim yöntemini demokratik anlamda uygun bulurken, Genel Merkez tarafından yapılan atamaların ise uygun olmadığını, demokrasinin işlemesi adına parti üyelerinin katılımıyla bir seçim yapılarak adayların bu yöntemlerle belirlenmesi gerektiğini belirttiler. 

Adaylar konusunda da adayların Uşaklı olması ve Uşak'a hizmet edebilme güvencesi kriterlerini ön plana çıkaran Uşaklılar; Genel Merkez atamalarıyla aday gösterilen isimlere de sıcak bakmadıklarını belirttiler. Ancak az bir sayıda da olsa bazı vatandaşlar da adayların Uşaklı olup olmamasının çok önemli olmadığını ancak hizmet konusunda Uşak'a katkıları olması gerektiğini belirttiler.

Muhabirimiz Halil Çavuşoğlu ve Kameraman A. Haydar Ademoğlu'nun hazırladığı röportajımızı videoda bulabilirsiniz...
Yorumlar

uşaklı 10 Yıl Önce

adayın nereli veya ne şekilde aday yapıldığı değilde onun ilimize yaptığı ve yapacağı hizmetlere bakılır efendiler..! aday yapıldığı

usaklıyım bende 10 Yıl Önce

muhakkakki usagimiz da onemlidir ama once vatan vatan ulkemiz gidiyo ya !

uşaklı vatandaş 10 Yıl Önce

durmuş yılmaz, dürüstlüğü, çalışkanlığı, mütevazi dindar kişiliği ve ekonomi bilgisi açısından hem ülkemizin, hem uşak'ın ve hemde uşak halkının gurur kaynağıdır. bu seçimlerde tüm uşak halkının durmuş yılmaz'a destek vermesi uşak'in ve uşak halkının en büyük görevidir. durmuş yılmazın ülke yönetimininde söz sahibi olması gerek uşak'a ve gerekse uşak halkına çok büyük kazanımları olacaktır

uşaklı 10 Yıl Önce

uşak haber merkezi eşliğinde saçmalamalar...sizi uşak öğrendi artık...özkan yalıma yada durmuş yılmaz o halktan kaç kişiyle görüşmüş.o adayları o sokaktakiler hiç görmüşlermi onu sorsana ?

ali 10 Yıl Önce

her haberin altına önceden akp li oldugumu yazmıstım Allah affetsin benide artık.. ama bende uşaklıyım bu kadar aday arasında bende önce memleket sonra usak diyorum. ve bu yüzden önce mhp nin sonrada durmus yılmazın arkasındayım. o muhakkaki ulke ekonomisine de usak ekonomisinede katkı saglayacaktır.

Daha Fazla Haber
Güncel
KUVVA-BİR HAREKETİ ilk eylemini gerçekleştirdi Ali Çuhadar'ın yaptığı konuşma beğeni topladı
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?