Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Sözde Muhalefetin Sözde Medyası için düne değin Akşener Cumhuriyet Kadını idi bu gün nefret ettirilmesi gereken bir siyasetçi

Neredeyse her şeyini İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e borçlu olan ünlü siyasetçi Ümit Dikbayır İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatı ile ihraç istemi ile disipline sevk edildiğini öğrenince eteğindeki taşı dökeceğini söyledi ve günlerce CHP'li bilinen sözde muhalif yayın organlarında konuşacak diye reklam döndürdüler durdular ve nihayet döktü Sayın Dikbayır eteğindeki taşı. Umuyorum kendisi rahatlamıştır artık çünkü o konuştukça biz rahatsız oluyoruz. Tek tanığı adam yerine koydurttuğu ve yanında maaşlı çalıştırdığı personeli olan saçma sapan kumpas iddiaları çıktı ortaya bir de anladığım kadarıyla özel hayata dair bazı tezviratlar vardı açıklamada. Sahi Meral Akşener'in oğluna dair de mantıklı gelmeyen ve inandırıcılığı olmayan iddialar attı ortaya. Bu muymuş dedi herkes eteğindeki taşı duyunca. Kamuoyunu özellikle İyi Parti kamuoyunu tatmin eden bir şey söylemedi. Oysa kopardıkları yaygaraya bakınca biz herhalde CİA ile veya KGB ile falan anlaşmaları oldu Meral hanımın da onu ifşa edecek sanmıştık. Finalde doğruluğu tartışmaya açık olmakla birlikte doğru olsa da çok kamuoyunu ilgilendirmeyen bir dizi dedikodu çıktı.

Dikbayır ya da benzeri Meral hanımın şımarttığı ve hiç hak etmedikleri makamlara gelip itibar görünce kendini kaybeden belki de kendini gerçek kendini meydana koyan saçma sapan insanların saçma sapan dedikodularına ayıracak zamanımız da yok ama medyanın ille de sözde muhalefetin sözde muhalif medyasının geldiği nokta beni çıldırttığı için bu yazıyı kaleme almaya gerek duydum. Yahu arkadaş tamam İyi Parti Genel Başkanından sisteme ucube dediği ve uyum sağlamamakta ayak direttiği için ayrıca mesela Abdullah Gül'ün adaylığına karşı çıkmak Kılıçdaroğlu ile kazanılamayacağının önceden de bilindiğini gösterir nitelikte kaybetmenin üzerine kurulan bütün tiyatroyu ortaya çıkaran bir hamle ile masadan kalkmak gibi zaman zaman Parlamenter Demokrasi söylemlerini ve zaman zaman Cumhuriyetin kuruluş felsefesini dile getirtmek gibi Referandumda HAYIR kampanyalarını omuzlamak ve sürüklemek gibi Emperyal çetelerin işine gelmeyen suçlar işlediği gerekçesiyle Emperyalizm kendi zaaflarını da kullanarak intikam alıyor da size ne oluyor? Daha geçen sene Meral Hanım bütün muhalif medyaya göre Cumhuriyet Kadını idi ya şimdi ne değişti?

Değişen Meral hanımın olaylara ve siyasete baktığı açı sanırım. Meral Hanımın ben sizin sarayla ve MHP genel merkezindeki politbüro ile eski genel başkanlarınızın kurduğu tiyatrolar da rol alıp size ve sisteme daha meşruiyet vermem gerekirse sinei millete dönerim deyip düzene rest çekmesi düzeni var edip yürütenlerin siyaset dizayncılarının işine gelmemiş ve hedef tahtası etmişler belli ama gazetecilik adına utanç verici olan bir durum yaşanıyor. Siyasi bir kimliği bile olmaksızın Parti Bürokrasisin de en özel pozisyon da görevli Özel Kalem Müdürünün evli barklı iken özel hayatına dair tezvirat üretmesine nasıl izin verir tv ekranları. Hadi sosyal medya da neyse diyoruz da tv ekranlarındaki gazetecilerin bunlara izin vermemesi gerekir. Yetiversin yaptığınız haysiyet cellatlığı. meral hanımın hatası çok evet ki biz geçmişte çok eleştirdik kendisini ne kendisinin Cumhuriyet Kadını kimliğine ne de partisinin kurumsallığına ve birlikteliğine zarar vermeden keza hataları olmasa bu kaderi yaşıyor olamazdı. Bütün çevresi ile yüzleşiyor kolay değil yaşadıkları Allah yardım etsin. Evet Meral hanımın hataları çok ama bu iftiraları ve bu kumpasları hak edecek hiç bir şey yapmış olamaz iyi partilere ille de şimdi ihanet içinde olanlara. İmam Ali'ye demişler ki falan seni öldürecek cevabı enteresan O beni öldüremez ben ona hiç iyilik etmedim hazin bir tecellidir ki kötülüğü genelde iyiliği çok ettiğin ve bazen abarttığın yerden görürsün vesselam.

Yorumlar