Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Türkiye'nin Fazıl Say'ı varsa Uşak'ın da Erman Karakaya'sı var şehir çapında bir marka!

Büyük şehirler dışında hiç bir şehir de piyano konseri düzenlenmiyor. Hiç bir şehir piyanoyu Uşak kadar sahiplenmiyor sevmiyor da diyebiliriz. Çünkü tanımıyorlar ama Uşak'ta Erman Karakaya hocamız var ve hepimiz sayesinde piyano sever olduk. Sayesinde sanatçı nasıl olurmuş? Sanat icra eden insanlar nasıl değişimler ve mutluluklar yaşarmış? Sanat bir öğretmeni nasıl bütün şehrin tanıyıp sevdiği bir insan hâline getirirmiş? Ve samimi sanatçıya kadirşinas insanlar nasıl değer ve önem verirmiş? Sorularının hepsine ve daha fazla soruya cevap oldu Erman hocamız ortaya koyduğu harika yaşam performansı ile. Yıllarca verilen mücadele sonunda meyvelerini verdi ve Uşak halkı artik bilet alıp piyano dinletisi etkinliğine katılıyor ve mutlu olarak pozitif enerji yüklenerek çıkıyor Erman Karakaya konserinden.

Uşak'ın Fazıl Say'ı diyorum ben sözü geçtiğinde ve şahsen Fazıl Say'a saygı gösterir gibi saygı gösteriyorum kendisine gıyaben. Çok olmadı bizi bir pastanede ağırlayalı ve nezaketinin üzerimizde bıraktığı etki ile bu satırları kaleme almak ve çam sakızı çoban armağanı nevinden destek de olmak istedim Erman Hocamızı. Bu sefer konser batı müziği ağırlıklı olarak anladığım kadarıyla yani çok daha cesur bir sahaya davetlileri huzurunda ve canlı yayında dalacak Erman Karakaya. Uşak Haber Merkezi ekibi de reklam desteği sunuyor gerçi ama ben de buradan açıktan davet etmiş olayım. Lütfen bilet alın ve katılın ben son konserine eşim ile beraber gittim çok keyif aldım yine gideceğim inşallah takipçilerimizi de görmek isteriz ki biz biliyoruz en baştan beri pek çok Uşak Haber Merkezi takipçisi bizim teşvikimiz ve özendirmemiz ile destek oldu katkı sundu Erman hocaya karınca kaderince.

Erman hocaya destek demek şehrin sanat ve kültür dünyasına destek demektir.  Erman Hoca ya değer vermek demek şehrin bütün müzisyen camiasına değer vermektir ve şehrin sosyalitesine kültürüne değer vermektir Erman Hoca ya ki zaten bilenler bilir çok mütevazı da bir arkadaşımızdır hak ettiği değere çoktan razıdır ve karşılıksız koymaz verdiğiniz değeri iyi ki değer vermişim değdi dersiniz. Biz zaten şehrin ileri görüşlü aydınlanmacı gazetecileri olarak şehrin sporundan kültürüne sanatına siyasetinden tarihine elden geldiğince katkı sunuyoruz sunarız ama takipçilerimizin de bu bilinçle ve idrakle hareket etmeleri bizi ayrıca memnun eder. Hiç unutmam basketbol kulübünü kapatma kararı vermişlerdi biz o zaman devreye girdik.  Uşak’lı basketbol severleri seferberliğe çağırdık ve kulübü kapatacağız dediklerinde çeyreği dolmayan spor salonu tribünlerini daha ilk haftadan itibaren haftalarca tıklım tıklım doldurdu halkımız sağolsun ve sonra takım şampiyon oldu, Hem de üst lige çıktı orada da şampiyon oldu ve şehrin tanıtımına da sporuna da çok katkı sunmuş oldu. Erman Karakaya'da bize göre aynı değerde yakın yaklaşık ve takipçilerimizden konuya bu perspektiflerden de yaklaşsın istiyoruz vesselam ve saygılar.

Biletlere “BİLETİNİAL” sitesi üzerinden veya “ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ BİLET SATIŞ NOKTASI” ndan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar