Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Adliyesi Kapanan Ulubey'in Belediye Başkanı ve Muhtarlar Protesto'ya Katıldı!

Adliyesi kapanan tüm ilçelerin belediye başkanları ve muhtarların ortak düzenlediği protestolara Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada ve mahalle muhtarları katıldı.

Geçtiğimiz günlerde alınan karalar 148 ilçenin adliyesi kapanmıştı. Kapanan adliyeler arasından Uşak'ın iki ilçesi de yer alıyor. Adliyesi kapanan belediyeler ortak bir basın açıklaması düzenlemek üzere 3 Temmuz'da Ankara'da toplandılar. Ankara'da TBMM ve Başbakanlık önünde gerçekleştirilen protestolara Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada da katıldı. Ada'ya üç mahalle muhtarı da eşlik etti.

3 Temmuz'da Ankara'da Meclis önünde toplanan ve ortak hazırladıkları basın açıklamalarını yapan belediye başkanları Meclis Çankaya kapısından Baçbakanlık binasına kadar yürüyüş düzenlediler. Ankara'daki etkinliğe Ulubey Belediye BAşkanı Ali Rıza Ada'nın yanında Ulubey Gölbaşı Mahalle Muhtarı Aydın Gülbal, Büyükbaşı Mahalle Muhtarı Erkan Sıkılı ve Aşağı Mahalle Muhtarı Yahya Sarıkaya da katıldı.

Belediye başkanları ortak basın açıklamlarını Başbakanlık, Adalet Bakanlığı ve TBMM Başkanlığına göndereceklerini de bildirdi. Açıklamada, ilçelerinin adliyelerinin kapanmasının orada yaşayan vatandaşlara adtea bir zulüm olduğunu sölenirken, adliyelerinin yeniden açılmasını istediklerini ifade ettiler. 

Protestoya her partiden belediye başkanları katıldı. Başkanların yaptığı ortak açıklama şu şekilde:










Yorumlar

israfil yücetepe 13 Yıl Önce

Duyduklarıma göre, bir çok zengin varmış Ulubey'de. Ama gel gör ki, bu zenginlerin ceplerinde akrepler yaşarmış. Bankalarda sıcacık yatan paralar, yıllardır faiz üstüne faiz kazanarak artarmış. Yıllardır doğru dürüst bir fabrika açılmayan, düne kadar marketi bile olmayan, bundan 20 yıl önce daha çok bankası olan, nüfusu (sanırım) yıllardır artmayan bir Ulubey varken ortada, Adliye gitmiş çok mu? 30-40 yıldır Ulubeyi bilirim. Hep aynı, hep aynı. Bakın en baba cümleyi sona bıraktım: ULUBEYDEN ÇIKARIN BAKALIM RESMİ DAİRELERİ, VERİN KÜLÇENE, EMEKSEYE, ONLAR BİLE ULUBEYDEN BÜYÜK OLUR! Yalan mı?

israfil yücetepe 13 Yıl Önce

Ulubey'in derdi Adliye değildir. PTT gitti, Bankalar gitti, Adliye gitti... Durun bakalım neler gidecek daha!

serdar 13 Yıl Önce

bir ulubeyli olarak başkanım size ve muhtarlarıma cok teşekkür ederim helal olsun size başarılarınızın devamını dilerim Ulubeye yaptıklarınızı üç senede kimse yapmadı başarılar dilerim

hacıı 13 Yıl Önce

sen nerelisin nerde duruyosun israfil efendi ne yazacagı sabutmışsın ordan oraya atlamışsın başkanım size erkan yahya aydın muhtara da teşekkürler digerleride lafa geldimi laf cok ama icraat yok menfat nerde ordalar saolun halkını düşünen başkan teşekkürler

israfil yücetepe 13 Yıl Önce

hatta hiçbir siyasi partiyle de ilgili değilim. yanlış anlaşılmasın lütfen. hiçbir partiye lafım yok. okursanız anlarsınız zaten!

Daha Fazla Haber
Güncel
Kurtuluş Mahallesinde İki Araç Çarpıştı: Biri Dükkâna Daldı, Diğeri Kaçtı!
Güncel
Keçiören belediye başkanı Mesut Özarslan'dan Vecdet Öz'e Özgür Özel'den Ali Karaoba ve diğer Milletvekillerine Çavuşoğlu Ankara'da kimlerle neler yaşadı?
Güncel
Uşak Milli Eğitim Şube Müdürü Ömür Öz ne bahse konu hanım efendinin ne kendi aile şerefini düşünmeden hangi mantıkla tuzak kurdu?
Güncel
CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba bu şehrin bir değeridir ve CHP Parti Meclisine girebilmesi Uşak için büyük kazanım olacaktır o kesin
Güncel
Organize Sanayi Çalışanlarını Taşıyan Araçlar Kaza Yaptı: Yaralıların Durumu İyi
Yaşam
İvedik'te Uzman Frenci Hizmetleri
Yaşam
Antalya'da Oto Elektronik Hizmetlerinde Güvenilir Çözümler
Yaşam
Kapadokya’da Konaklama Deneyimi Yeniden Tanımlanıyor
Yaşam
Nail Time Studio, Tırnak Bakımında Standartları Yükseltiyor
Güncel
Uşak'ta Feci Kaza: 83 Yaşındaki Yaya Ağır Yaralandı!