Karşılşamanın başından sonuna üstün oynuyan Uşak Üniversitesi Pertevniyalı 29 sayı farkla rahat geçti.Karşılaşmanın ilk çeyreği 19-11 Uşak Üniversitesi üstünlüğüyle sona erdi.
2.çeyrek'te Aşigo üstün oyununu devam ettirerek farkı biraz daha açtı ve 2.çeyrek 44-29 Uşak Üniversitesi üstünlüğüyle sona erdi.Karşılaşmanın 3.çeyreğinde Aşigo şov devam etti ve 3, çeyrek 67-43 sona erdi.
Son çeyrektede istediği oyunu sahaya yansıtan Aşigo rahat bir galibiyet aldı ve karşılaşma 89-60'lık skorla sona erdi.
Acil galibiyetlere ihtiyacı olan Uşak Üniversitesi basketbol takımımız aldığı bu galibiyetle rahat bir nefes aldı ve galibiyet sayısını 9'a yükseltti.
Uşak Üniversitesi Basketbol kulübünde Doneel Mikell 18 Sayı, Dijuan Harris 15 Sayı-4 Ribaunt-4 Asist, Nikolay Pastal 18 Sayı-7 Ribaunt, Mahir Bayrak 6 Sayı-3 Ribaunt-6 Asist ve Cem Coşku 4 Sayı-14 Ribaunt-1 Asist ile galibiyeti takımlarına getiren isimler oldu.
FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN
Aşigo Pertevniyal'ı Rahat Geçti
Türkiye Basketbol 2.Ligi’nin 25.haftasında Uşak Üniversitesi Belediyespor Atatürk Spor Salonunda Pertevniyal'ı 89-60'lık skorla mağlup etti
19 Şubat 2012 Pazar 17:17
