OSB'de Seçim Bugün! Üyeler Şaşkın ve Kime Oy Vereceğini Bilemiyor!

ryuksel senin okuman yazman yokmu insan yorum yazmadan önce bir haberlere bakarda öyle yorum yapar haberleri takip etmiyon bari iftira atma. sen uhm'yi diğer basınla karı... yorumun devamı.

seçimin yapılacağını yazdınız sonucunu niye yamıyorsunuz. desteklediğiniz aday kazanamayınca haber vermeye gerek duymadınız mı. tarafsız olmanızı beklerdim, ama basının n... yorumun devamı.

bu sitedeki daha bir haberde iftira görmedim ben bu zamana kadar aksine yazdıklarıda hep ya o anda yada sonradan doğru çıktı.

dedikodu her yerde var. ama biz müslimanlar dedikodudan iftiradan kesinlikle uzak durmalıyız. i̇nsanlari karalamak bu devi̇rde daha kolay. ama öbür dünyasi var bunun. öze... yorumun devamı.

ha ha ha demek ki üyeler şaşkın değilmiş

ali yıldırım seçimi tekrar kazandı haberiniz yoksa haber vereyim dedim

1-mükemmel olan i̇slam dinidir müslümanlar değil.bu yüzden sorgulanacak olan islam dini değil günümüz müslümanlarının halidir.2-osb seçiminde inşallah ali yıldırım kazanı... yorumun devamı.
oylarımiz nurullah beye allah yardimci si olsun