Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

CHP Uşak, referandum çalışmasına Şehit aileleri ile başladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Örgütü, referandum çalışmalarına başladı. Bu kapsamda CHP heyeti, Şehit ailelerini ziyaret etti.

Yüksek Seçim Kurulu'nun bugün yaptığı açıklamayla referandum tarihi kesinleşirken; referandum süreci ve çalışmaları da başlandı. Bu kapsamda CHP Uşak İl Örgütü, ilk olarak Uşak Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret ederek, referandum çalışmalarına buradan başladı.

Uşak Şehit Aileleri Derneği'ne giden CHP Uşak Örgütü'nün ziyaretine CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Merkez İlçe Başkanı Sevinç Yazgan, Gazeteci ve Politikacı Nurullah Çavuşoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri katıldı. CHP heyetini, Uşak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Şakir Çakır ve yönetimi karşıladı.

Karşılıklı fikir alış verişi ve yapılan istişarenin ardından basın açıklamaları da yapıldı. İlk açıklamayı dernek başkanı Şakir Çakır Yaptı. Çakır yaptığı konuşmada, kendilerini hiç unutmadıkları ve çalışmalarının başlangıcını kendileri ile yaptıkları için mutlu olduklarını ve teşekkür ettiklerini belirterek, CHP Uşak İl Örgütü'ne, referandum çalışmalarında başarılar diledi.

Çakır'ın ardından, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba da bir konuşma yaptı. Karaoba yaptığı konuşmada; "bundan 100 yıl önce, Cumhuriyet, saraydan alınıp halka verildi. 16 Nisan'da yapılacak olan referandumla da 100 yıl önce Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehit ve gazilerimizin halka verdikleri bu cumhuriyeti yeniden saraya vermeyi hayal ediyorlar. Bu vatan şehit kanlarıyla sulandı, bu yüzden biz de, refderandum çalışmalarımıza şehitlerimizin ve ailelerinin yanında başlamak istedik" dedi.


Yorumlar

kuvva-i milliyeciler. 8 Yıl Önce

çok isabetli bir karar olmuş.sn il başkanımızı ve değerli yönetimini bu zorlu süreçte tüm vatanseverler olarak yalnız bırakmamaya ve cunhuriyetimize yeniden sahip çıkmak adına tüm duyarlı halkımızı atamızın eserine ve bu cennet vatanımızı bu hale getirenlere fırsat vermemek için.yüzbin kere hayır,hayır,hayır.diyoruz.

Daha Fazla Haber
Güncel
Sayın Vali ve Sayın Baş Savcı başta olmak üzere Devlet erkanı ve büyüklerimize UMPAŞ ve OSB'ye müdahale gerekliliğini hatırlatıyorum
Teknoloji
Sosyal Medyada Öne Çıkmanın Sırrı: Takipçi Satın Al
Yaşam
Dikili-Midilli Feribot Bileti: Ege'nin Sakin Yolculuğu!
Güncel
Kurtuluş Mahallesinde İki Araç Çarpıştı: Biri Dükkâna Daldı, Diğeri Kaçtı!
Güncel
Keçiören belediye başkanı Mesut Özarslan'dan Vecdet Öz'e Özgür Özel'den Ali Karaoba ve diğer Milletvekillerine Çavuşoğlu Ankara'da kimlerle neler yaşadı?
Güncel
Uşak Milli Eğitim Şube Müdürü Ömür Öz ne bahse konu hanım efendinin ne kendi aile şerefini düşünmeden hangi mantıkla tuzak kurdu?
Güncel
CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba bu şehrin bir değeridir ve CHP Parti Meclisine girebilmesi Uşak için büyük kazanım olacaktır o kesin
Güncel
Organize Sanayi Çalışanlarını Taşıyan Araçlar Kaza Yaptı: Yaralıların Durumu İyi
Yaşam
İvedik'te Uzman Frenci Hizmetleri
Yaşam
Antalya'da Oto Elektronik Hizmetlerinde Güvenilir Çözümler