Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

MHP Milletvekili Adayları Simav da Deprem Bölgesini Ziyaret Etti.

MHP Uşak Milletvekili Adayları Dr. Metin Deniz Savaş ve Jeoloji Mühendisi Emine Yıldırım Dün Beraberilerindeki Partili Heyetle Depremin Sonuçlarını ve Alınan Tedbirleri Yerinde İncelemek Üzere Depremin Merkez Üssü Olan Komşu İlçemiz Simav a Bir Ziyaret Gerçekleştirdiler.

Bilindiği üzere Geçtiğimiz gece meydana gelen Merkez üssü Simav olan 5.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Simav ilçesnde bir çok evin hasar gördüğü kentimizin komşusu olan Kütahya nın Simav İlçesine MHP Uşak Teşkilatı dün bir ziyarette bulundu..

MHP Milletvekili adayı Metin Deniz Savaş, Emine Yıldırı Uşak İl Başkanı Avni Öztürk MHP li İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerinin birlikte gerçekleştirdiği ziyarette heyet mahalleleri tek tek gezerek depremin yol açtığı hasarları yerinde tespit etti. Heyet bazı hasarlı binaların içerisine girerek depremin etkilerini incelediler..

Simav halkı ile sohbet ederk dertlerini dinleyen adaylara halktan bazıları korkularından evlerine giremediklerini ve faat yeteri kadar çadırın halen ellerine ulaşmaması sebebi ile sıkıntılar yaşadıklarını dile getirirken Milletvekili adayı M. Deniz Savaş seslerinin duyurulması için gerekli girişimlerde bulunacaklarının sözünü verdi.. Mesleği Doktorluk olan Savaş halkı depremin psikolojik etkileri ve yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirdi.. Savaş vatandaşlardan bazılarının sağlıkla ilgili sorularınıda cevapladığı görüşmelerinde halka moral desteği olmaya çalıştı..

Jeoloji mühendisi olan MHP li aday Emine Yıldırım ise daha önce Simav ilçesinin Jeolojik Etüdünü bişzzat kendisinin yaptığını söyledi.. Yapılan çalışmalar sonucu bölgede fayın oluşturabileceği en şiddetli depremin bu olduğunu artık sadece artçı depremlerin devam edeceğini bu yüzden halkın panik olmaması gerektiğini söyleyerk halkı rahatlattı.
Simav halkı Yıldırım ın açıklamalarından sonra rahatladıklarını ve Uşak lı adayların kendileriyle bu denli ilgilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıca çadırlardan bir an bile ayrılmadığını öğrendiğimiz ilçenin Demokrat Partili Belediye Başkanı ile de çadırlarda bir görüşme gerçekleştiren adaylar Belediye Başkanından da bilgi aldılar ve kendisini bilgilendirdiler.. MHP li heyet Simav ın Afete Maruz Bölge ilan edildiğini bunun haksız bir uygulama olduğunu aslında Afet Bölgesi olarak ilan edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Adaylar Afet bölgesi olmakla Afete Maruz Bölge olmak arasındaki farkın özellikle devlet yardımı açısından farkını izah ederek konunun önemine dikkat çektikten sonra bu hususta kamuoyu oluşturulması ve Simavda Depremzede vatandaşların sesinin duyurulması için ellerinden geleni yapacaklarıı söylediler.. Heyet daha sonra seçim çalışmalarını sürdürmek üzere Uşak a dönüş yaptı..

















Yorumlar

nail 13 Yıl Önce

bravo adaylarımıza herkes kendi branşında moral ve destek olmuş işte mhp farkı.. Teknokrat bürokrat iş adamı ne ararsan kadroda var.

mehmet 13 Yıl Önce

simav'daki deprem sıkıntılarının üstesinden gelemeyen akp, MHP yi eleştiriyor ya.. acıyorum vallahi.. MHP kocaeli depremi gibi 20 milyon insanın etkilendiği bir depremin üstesinden gelmiştir. 2 yılda 250 bin daire yapmıştır o bölgenin insanlarına.. akp mi ? o sadece konuşur.. icraat dersen MHP DİYECEKSİN KARDEŞİM..

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?