Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Devlet Hastanesi'nde Güvenlikle Hasta Yakınları Arasında Arbede Yaşandı

Uşak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde yatan bir hastanın yakınları yoğun bakım ünitesine girmek istedi. Özel güvenlik görevlilerinin engel olma girişimleri üzerine kısa süreli arbede yaşandı. Sivil polis ekipleri gelerek olayı yatıştırdı.

Uşak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde kanser teşhisiyle tedavi görmekte olan ve bu gece hayatını kaybeden M.C isimli bir hastanın yakınları, hastanın ağırlaştığını öğrenmeleri üzerine hastayı görmek istediler. Yoğun bakım ünitesi önündeki özel güvenlik şirketi elemanlarının "bu kadar çok sayıda hasta yakınının içeriye girmesine müsade edemeyiz" demesine tepki göstererek içeri girmekte ısrar eden hasta yakınları ünite önünde arbede yaşanmasına sebep oldular.

Yoğun bakıma girmek isteyen hasta yakınlarıyla girmelerine izin vermeyen güvenlikçilerin sözlü tartışmaları itiş-kakış ve arbedeye dönüştü. Bunun üzerine olay yerine polis çağrıldı. Polisin müdahalesiyle olay büyümeden engellendi.




Yorumlar

fikret 13 Yıl Önce

öyle her elini kolunu sallayan yoğun bakıma giremez. görevliler de almayız dememiş zaten haklı olarak o kadar kalabalığı alamayız demişler. çalışanlara da yardımcı olmak lazım biraz.

emine kara 11 Yıl Önce

bazı çalışanlarda herşeyi hakediyor.benimde yakınım bu hastanede öldü.1gün önce yalvardık içeri almadılar.ama temizlikçiler diğer odalarda çarşafları sökmüşler ellerinde çöp poşetleri içeri girdiler.onlardan enfesiyon bulaşmıyormu acaba hastalara.o çöp ve çarşaflarda mikrop yokmu.yani amaç hastayı korumak değil.yoğun bakımda olan biteni dışarıya duyurmamak.ben kardeşimle helallaşamadım.son defa konuşamadım.lanet olsun böyle kurallara.önce vicdan!insanlik olacak

salih 9 Yıl Önce

saattlerce bekle gönülleri olursa 1kişiyi 2 dakikalığına alırlar.tel.yasak derler kendilerinin elinden tel düşmez.yoğun bakımda bakım nöbet değişikliyinde ve ziyaret satinde yapılıyor.bunlara şahit oldum ben

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?