Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

MHP'den Şekerevleri'nde Gövde Gösterisi.

MHP Uşak İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları 12 Haziran Milletvekili Seçimlerine Sayılı Günler Kala Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor .

 Uşak İl Başkanı Avni Öztürk, Milletvekili adayları Metin Deniz Savaş, Filiz Çabut Yüksel,  Emine Yıldırım ve bir gurup partili Şekerevleri Mahallesine giderek düzenlenen mitinge katıldı.   

Burada ilk konuşmayı  yapan Emine Yıldırım Şekerevleri  Mahallesi  sakinlerine kendilerine  gösterdikleri teveccüh ve heyecandan oldukça memnun olduklarını  söyledi. Partisinin projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Yıldırım Uşakla ilgili yapmak istedikleri programlarıda katılımcılara anlattı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen mitingde Emine Yıldırım’a olan ilgi gözlerden kaçmadı.

Milletvekili adayı Filiz Cabut Yüksel Türk Milletinin birliğe beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyacının olduğunu ve bu birliğin ancak Milliyetçi Hareket Partisi iktidarı ile mümkün olduğunu vurguladı.

Son olarak MHP Uşak 1.Sıra Milletvekili Adayı Metin Deniz Savaş, Ak Parti politikalarını eleştiren konuşmasında , ülkenin bölünmenin eşiğine getirildiğini ve terörün geldiği noktayı vurgulayan Savaş , Uşak lı seçmenden partilerine destek istedi. Konuşmasını SES VER  UŞAK sloganıyla sonlandırdı.
















Yorumlar

şefik altuner 13 Yıl Önce

Allah sizleri bu çalışmarınızdan dolayı boş çıkarmayacak inşallah Bu davada mücadelemiz sizlerle dahada güçlenecektir.Bizler inandık sizlerle dahada imidimiz artıyot mücadelemizde allah sizlere mavaffakiyetler aylesin inşallah

Karaboyalıklı 13 Yıl Önce

şekerevlerinde yaşayan bir kişi olarak bize karşı sıcak tavırlarınız ve bize verdiğiniz bilgilerle Türkiye'ye tek sahip çıkabilecek adımızın bölünmemikTÜRKİYE'de TÜRK ulusu kalması için gerekirse canınızı bile ortaya koyabilecek olduğunuzu gösterdiniz: Tüm şekerevlerinde yaşayanlar adına sizlere teşekkürü bir borç bilirim.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila