Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta 60 Bin Öğrenci Karne Aldı..

Uşak'ta Bugün Tüm Türkiye'de Olduğu Gibi Uşak'tada İlköğretim ve Lise Öğrencisine Karneleri Dağıtıldı...2010-2011 Eğitim Öğretim Yılının Sonu Olması Sebebi İle Düzenlenen Uşak Ömer Bedrettin İlköğretim Okulu ve Uşak Endüstri Meslek Lisesi Karne Töreninden Görüntüler..

2010-2011 Eğitim- Öğretim Yılı bugün tüm Türkiye'de düzenlenen törenlerle sona erdi. Türkiye'de yaklaşık 15 Milyon Öğrenci ve 600 Bin Öğretmen bu gün yaz tatiline girdi.

Uşak'ta ise 60bin öğrenciye bugün ilköğretim okulları ve liselerde karneleri dağıtıldı.. Uşak Milli Eğitim İl Müdürlüğünce Ömer Bedrettin Uşaklıgil İlköğretim Okulunda bugün düzenlenen törene Uşak Valisi Özdemir Çakacak ve İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün'de katıldı..

Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, okul öncesi eğitimde yüzde yüz başarıya ulaştıklarını ifade etti.Vali Özdemir Çakacak ise konuşmasında,”Anne babalar çocuklarının karnelerindeki notları iyi analiz etmeli. Bir yıllık performansların yansıdığı karnelerdeki kırık notları düzeltmek için birlikte çalışmalılar. Ülkemizin aydınlık geleceği için öğrencilerimizi iyi yetiştirmek zorundayız. Tatilde çocuklarımızın kitap okumasını istiyoruz. Unutulmamalıdır ki eğitim evde başlar okulda pekişir” dedi. Tören öğrencilerin gösterisinin ardından Vali Çakacak ve Milli Eğitim Müdürü Düzgün'ün karne dağıtması ile sona erdi.

Endüstri Meslek Lisesi'nde ise tüm okullarda olduğu gibi karne sevinci coşku ile kutlandı..












Yorumlar

e.k 13 Yıl Önce

vali özdemir cakacak cok güzel birhaber cok .vali olarak cocuklarin karne almasi seni ilgilendiriyorsa ki güzelilgi.ee vali özdemir cakacak arkadas elmaliderenin sorunlari seni ilgilendirmiyormuu?elmaliderede neden digersemtlerdekigibi.kirkmetrelik yollar parklar ulasim yok plan projesi yok.diye soramaiyormusunsen karne vermeyle ilgilendigingibi semtimin sorunlariyla neden ilgilenmiyorsun peki.vali cakacak neden ali erdogana ilmeclis üyelerine semtin muhtarina sormuyorsun semtin sorunlarini halletmiyorsun.simdi elmaliderenin halki yunanistanin birsemtindemide yunanistandan hakarayacak.elmalidere türkiyenin sehri usaktabirsemt vali ee tabikisana soracagiz!!elmalidere ne olacak vali özdemir cakacaakk sen usagin valisi basbakani sifatindasin türkiyecumhuriyetinin birvalisisin.elmalideredeki sorunlari halet arkadas...tipki okulcocuklarinin karnesi ile ilgilendigin gibi -semtimin sorunlariile ilgileneceksin yoksa neden valisin ilgilenmeyeceksinde.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila