Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Bölgenin En Büyük Ekranı Uşak’ta

Uşak Saha Ajans Tarafından Kentimize Kazandırılan ve Ege Bölgesinin En Büyük Ekranı Olma Ünvanını Taşıyan Dev Ekran Migros Önünde Hizmete Açıldı...

  Ege Bölgesinde Bulunan en büyük Led Ekran  Uşak’ta Kuruldu. Halen Billboard ihalesini elinde bulunduran Saha Ajans Uşak’ta yatırımlarına devam ediyor. Bölgedeki Tüm şehirlerde ve bazı  ilçelerde olan  çağımızın görsel reklam mecrası son teknoloji 20 metre kare  Led Ekranı  Karun Alışveriş Merkezi Bahçesine konuşlandırıldı.

  2011 Uşak tanıtım yılı olması sebebiyle  Uşak Valiliği Uşak Belediyesi Kültür müdürlüğü gibi kurumların etkinliklerini ve tanıtımlarını Led Ekran sayesinde halka duyuracağını ve tanıtacağını belirtilirken Ekranın etkili kullanımı sonucu Uşak halkı ve Uşak’lı yöneticiler arasında bir köprü vazifesi kurulan  bir sosyal medya mecrası olabileceğini belirttiler.

   Şehrin Havasına ve Kent Estetiğine Uygun bu görsel reklma mecrasının önünden günde yaklaşık 20.000 Kişi geçiyor.Organizasyonların tanıtımı ve Milli Maç vb. Şehrimizi ve Ülkemizi yakından ilgilendiren önemli olaylarda güçlü  alt yapısı sayesinde canlı yayın yapabileceklerini belitten Saha Ajans-Medya Yetkilileri yatırımlarımız sürecek ’’Tüm Şehir Mobilyalarını değiştireceğiz Çağdaş Kent Kültürüyle örtüşen ve şehri modern kılacak bir yapıya kavuşturmak için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz’’ dedi.










Yorumlar

cemil köse 13 Yıl Önce

dün gece gördüm ayrı bi hava katmış uşak'a.. Uşak bunları hakediyor..

Samet Güngör 13 Yıl Önce

daha görmedim ama görmek için özellikle oradan geçeceğim.. sorun şu ki Ege bölgesinin en büyük led ekranının bulunduğu AVM bunu hakedecek kadar büyük değil....!

murat eker 13 Yıl Önce

belediye başkanımız ve sayın valimize teşekkürler süpe olmuş milli maçları izlesek bide düşünseniz herhangi bir organızasyonda milyarlarca para verilip bu ekran kiralanıyo uşağa böyle bişey kazandırmışlar lakin çarşıda olmasını tercih ederim ama burdada erhan beye para kazandırmışlar herade neyse yine uşak için süper teşekürler

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın