Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Büyük Şehirlerden Uşak'a Tedavi İçin Geliyorlar..

Medical Park Uşak Hastanesi dâhili ve cerrahi branşlarda hem hekim kadrosu hem de teknolojik donanımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye de hatta dünyada çok az sayıda hekimin yapabildiği özellikli ameliyatlarda hem operasyon esnasında hem iyileşme süresinde oldukça kuvvetli.


Altyapı ve kadro zenginliği, hastanecilik ile ilgili işlemin pek çoğunun bir arada yapılması, büyük operasyonların, ileri tetkik ve tedavilerin başarıyla, en kısa süreler içersinde ve ekonomik olarak uygulanabiliyor olması, hastaların kendilerini rahat ve güvende hissetmeleri Medical Park Uşak Hastanesi’ni öncelikli yapan önemli nedenler arasında bulunuyor.

Türkiye’nin en büyük sağlık kuruluşlarından olan Medical Park Hastaneler Grubu sağlık hizmetlerin de Avrupa standartlarını yakalamış hizmet anlayışını Uşak ili ve çevresine de ulaştırmaktadır.

Medical Park Uşak Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Faruk AZAL; ‘’Pek çok yerden gelen hastalarımız yoğun bir biçimde hastanemizi tercih etmektedirler. Özellikle Kütahya, Afyon, Manisa hatta İzmir’den bile gelen hastalarımız ve başvuruları giderek artmaktadır. Yaptığımız yatırımlarla, kalp ve damar hastalıkları, ortopedi ve genel cerrahi gibi branşlarda büyük şehirlerdeki hastanelerde yapılan cerrahi müdahaleleri bugün hastanemizde başarıyla gerçekleştirebiliyoruz’’dedi.

Op. Dr.Ömer Faruk AZAL; Genellikle riskli ve ameliyat gerektiren durumlarda hastaların yolunu tuttuğu İzmir, Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlere gidilmesine alışık olan Uşak’ta, artık tam tersi durumlara şahit oluyoruz. Hastaların daha rahat ettiğini, büyük şehirlerde yapılan operasyon ile burada yapılan operasyon arasında da fark olmadığını, en kısa süreler içersinde ve ekonomik olarak uygulanabiliyor olması, hastaların kendilerini rahat ve güvende hissetmeleri Medical Park Uşak Hastanesi’ni öncelikli yapan önemli nedenler arasında bulunuyor.

20 yaşından 85 yaşına kadar her yaştan hastanın ameliyatı başarıyla gerçekleşti

Özel Medical Park Uşak Hastanesi’nde kalp hastalıkları ve tedavisi ile ilgili her türlü girişimi yapabilecek alt yapı ve teknolojik imkân mevcut olup alanında deneyimli Kalp Damar Cerrahisi ekibince her türlü kalp ve damar ameliyatı gerçekleştirilmektedir. Gerek ameliyathanemizde, gerekse de servis ve yoğun bakım ünitemizde modern donanım ile hızlı bir tanı sürecinin ardından gereken tüm tedavi girişimleri gerçekleştirilebilmektedir. Sadece Uşak’ın değil, tüm çevre il ve ilçelerin kalp hastalıkları konusundaki ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede.

Op. Dr.Ömer Faruk AZAL; Kalp Cerrahisi ameliyathanelerinin ve Yoğun Bakım Ünitelerinin dünya standartlarında olduğunu vurgulayarak, aynı zamanda kardiyak cerrahi konusunda da her türlü müdahalenin yapılabildiğini, bir yılda gerçekleştirdikleri yaklaşık 1495 anjiyo ve 182 açık kalp ameliyatı ile bölgenin önemli bir referans merkezi olma yolun olduklarını kaydetti.
‘’Uşak ve çevre illerdeki hastaları da kalp ameliyatları için büyük şehirle gitme çilesinden kurtardığımız için mutluyuz. Bölge insanının kalbini ve güvenini kazanmış olmanın huzurunu yaşıyoruz. Kalp Damar Cerrahı Uzmanı Doç. Dr. Hakan Bingöl ‘ünde aramıza katılması ile kadromuz daha da güçlenmiştir. 

Yeni doğan servisimizin yeniden düzenlenmesi, standartlarının yükseltilmesi, Doğumdan sonra oluşabilecek riskler karşısında hastanemizde böyle bir bölümün olması nedeniyle, bayan hastalarımızın tercih sebebi olmuştur.

Yine hastanemizde ortopedi, üroloji, kadın hastalıkları, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi ve genel cerrahi branşlarında dünyada bile sayılı olarak gerçekleştirilen pek çok operasyon başarılı ve güvenli bir şekilde yapılabilmektedir. Dünyada birçok hastalığın tedavisinde ilk seçenek durumuna gelen endoskopik cerrahi yöntemleri, böbrek ve safra kesesi taşlarında uygulanan kapalı yöntemler, kadın hastalıkları bölümümüzde uygulanan laporoskopik cerrahi, tüm eklem ve rahatsızlıklarında uygulanan Artroskopik cerrahi yaptığımız ayrıcalıklı operasyonlara verebileceğimiz örneklerdir’’ diye belirtti.

‘’Herkes için sağlık’’ felsefesi ile yola çıkan Medical Park Hastaneler Grubu, sadece Türkiye’de değil global çapta tanınan, saygın bir sağlık kuruluşu olma yolunda ilerlemektedir.

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?