Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta Vahşi Cinayette Öldürülen İki Kardeşin Cenazeleri Gözyaşları İle Toprağa Verildi.

Uşak’ta önceki gün Akse Çamlığı mevkiinde, bıçaklanmış, boğazları kesilmiş ve yakılarak vahşice öldürülmüş olarak cesetleri bulunan iki kız kardeşin cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi. Bu arada iki kardeşin katil zanlıları yakalandı ve ilk ifadelerinde cinayeti nasıl ve neden işlediklerini anlattılar. İfadeler tüyler ürperten cinsten..

 Uşak’ta önceki gün Akse Çamlığı mevkiinde, bıçaklanmış, boğazları kesilmiş ve yakılarak vahşice öldürülmüş olarak cesetleri bulunan iki kız kardeşin cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cinayetin zanlıları olarak gözaltına alınan 14 yaşındaki iki zanlının genç kızlarla cinsel ilişkiye girmek istediklerini, kabul etmeyen kızları öldürüp, metruk binaya götürüp yakmaya çalıştıklarını söylediği öğrenildi.

Uşak, geçen çarşamba günü “çarşıya gidiyoruzö diyerek evden çıkan ve Cumartesi gecesi vahşi bir cinayete kurban gitmiş olarak bulunan 12 yaşındaki Zekiye Çoban ve ablası 17 yaşındaki Arzu Çoban cinayetleriyle sarsıldı. Geçen çarşamba günü Uşak kent merkezindeki evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan Uşak İlköğretim Okulu 7’inci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Zekiye Çoban ile ilköğretimden sonra okula gitmeyen ablası 17 yaşındaki Arzu Çoban için aileleri polise kayıp başvurusunda bulundu. Konuyla ilgili olarak polis çalışma başlatıp jandarmaya da bilgi verdi. İki kardeşin cesedi, cumartesi günü saat 21.00 sıralarında, vatandaşlar tarafından, kent merkezi yakınındaki Akse Çamlığı Mevkisi’ndeki ormanlık alanda, kullanılmayan boş bir su deposunda bulundu, durum jandarmaya bildirildi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk incelemede iki kardeşin boğazının kesildiği, vücutlarında bıçak yarası ve yanık izleri olduğu belirlendi. Uzman ekiplerin olay yeri incelemelerinin ardından iki kız kardeşin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kardeşlerin cenazeleri pazar günü baba Özkan Çoban ve yakınları tarafından alınarak Uşak Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü. Sabah aile tarafından morgdan alınan cenazeler Sarayaltı Mahallesi’ndeki Seher Camisi'ne getirildi.

Tabutları gelinlikle örtülen ve çiçeklerle süslenen Zekiye-Arzu Çoban kardeşlerin cenazesinde anne Emine ve baba Özkan Çoban, çocuklarının fotoğraflarını öperek uzun süre gözyaşı döktü. Cenazeye katılan dede Veysel Çoban da güçlükle ayakta durabilirken, “Kızlarım, güzel torunlarım benim. Yetişemedim, nasıl kıydılar size. Ben evlerinizi de hazırlamıştımö diyerek gözyaşları içinde torunlarının fotoğraflarını öptü. Seher Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından iki kız kardeşin cenazesi, son kez evlerinin önüne götürüldü. Çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde evin önünde yapılan duaların ardından iki kız kardeşin cenazeleri merkeze bağlı Kuyucak Köy Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

ZANLILAR ÇOCUK

Kız kardeşlerin cesetlerinin bulunmasının ardından katil zanlılarının yakalanması için yoğun bir çalışma başlatan jandarma ve polis, dün gece yaşları 14 olan H.K. (Hakan Gezer) ve M.A.G.’yi (Murat Ali Göçmen) gözaltına aldı. Jandarma Asayiş Şubesi’ne götürülen H.K. ve M.A.G.’nin, cinayeti işlediklerini söylediği öğrenildi. Zanlıların, kızları daha önceden tanıdıkları, kızlarla cinsel ilişkiye girmek istediklerini, ancak kızlar kabul etmediği için evde bıçaklayarak öldürdüklerini, daha sonra da cesetleri metruk binaya götürerek, motosikletten boşalttıkları benzinle yakmaya çalıştıklarını anlattığı belirtildi.

H.K. ve M.A.G. Uşak Adliyesi’ne gönderildi. H.K. ve M.A.G.’nin hırsızlık, yankesicilik gibi suçlardan 30’a yakın emniyet kaydı olduğu da öğrenildi.










Yorumlar

elmalıdereli halk soruyorr vali... 13 Yıl Önce

zenginindemtlerinde gereginden fazla mobesa oluyorda neden akseçamlıgının giriş çıkış veortalarında veelmalıderenın genelini gösteren mobesa kameraları neden yok .nedeennnn.usak halkı bu vali belediye başkanı özel ıdare halkı kandırıp hizmetetmemkten resmen suçlu...digersemtlerdeolan mobesalar neden buralarda yok hesap vereceksiniz hesap halka kanunlara ...hesapvereceksiniz..

Gizem 13 Yıl Önce

aynen katılıyorum elmalıdreeye kamera sistemi yada mobese ısıklandırma yok insanların can güvenliği yok şimdi kaç canlar gidicek .iş işten gectikten sonra onu bunu yapmaya kalkarlar ya biz nolucaz dışarı çıkamıyoruz evimizde dahi rahat oturamıyoruz zaman içinde değil bir an önce bütün önlemler alınsın biz türk milleti ilk önce kurban veriyoruz sonra önlem alıyoruzz katiller uşak halkına teslim edilmeli o masum kızlar nasıl acı cektilerse onlarda o acıyı yasasınlar yoksa yarın başka kardeşler gidecek . ölenler ölüyor suçlular elini kolunu sallayarak geziyor . bir iki gün tutup geri salıyorsunuz yaşları küçük diye oysaki onlar sırf bu işleri yapmak için yaşlarını kücültüyorlar .. ALLAH ailesine sabırlık versin uşak halkının başı sağolsun

vatan sever 13 Yıl Önce

ey uşak halkı ey insanlık!!!!hepimizin başı sağolsun.bugün toprağa verdiğimiz kızlar hepimizin kızı.duyarsız kalmayın.daha dün gibi selendi içindeki pislikleri temizledi.biz uşaklılar bunu yapacak güce sahip değilmiyiz!!!bugün belki bizim kızımız değil ama yarın olmayacağını nereden bilelim.polisimiz bunu yapamıyorsa halk olarak bunu biz yapalım.olaylara duyarsız kalmayalım.Zekiye'ler Arzu' hepimizin kızı kangırenli bölgeyi keselim atalım

uşaklı 13 Yıl Önce

biz uşaklı halkı afyonlular kadar olamadık onlar bile cingenleri afyona sokmazken bizim cogu uşak halkımız onların yanında gezmek icin can atıyor onları bence dışlayıp atmalıyız aramızdan

poyraz yönten 13 Yıl Önce

durum çok üzücü ama çingenelerle bu olayın anılmasıda bir o kadar kötü bu tarz vahşetler i yapanlar bir türk kürt rap vs farklı milliyetlerdendir diye onun milletini veya milliyetini mi yok edicez bu çok saçma düşünce kişilerin yaptığıyla milletleri karıştırmamak gerekiyor.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?