Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ödüllü şehir Uşak'ın yağmurdan sonra ortaya çıkan görüntüleri!

Uşak'ta dün akşam saatlerinde yağan yağmurun ardından Uşak halkı çıkan manzara karşısında Uşak Belediyesi'ne sert tepki gösterdi.



Uşak'ın hemen her yerinde yol ve trafik sorunu devam ederken, dün yağan 15 dakikalık yağmurun ardından kentte hayat felç oldu. Uşak halkı yaşanılan rezaleti sosyal medya hesaplarında paylaşırken; geçtiğimiz haftalarda düzenlenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çok sayıda Ak Partili belediyeye ödül verilen bir etkinlikte Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın aldığı ödülü hatırlatarak "ödüllü belediyeye yakışan görüntüler" minvalinde tepkiler gösterdi.

Kısa süre yağan yağmurun ardından şehrin bir çok yerinde yollar sel götürürken, çok sayıda ev ve işyerini de su bastı. Ayrıca yeni yapılan battı çıktılar da yağmurdan nasibini alarak 2 metreye yaklaşan sularla doldu.

Bazı araç ve motosikletler yolu dolduran yağmur suları nedeniyle hareket edemezken, küçük çaplı kazalarda yaşandı. Devrilerek suya düşen motosikletlerin yanısıra açılan çukurlara düşen otomobiller görüntülere yansıdı.

Bazı mağdur vatandaşların yağmurun ardından belediye ekiplerini aramasına rağmen ulaşamadıkları da öğrenildi.

İşte yağmurun ardından Uşak'ta ortaya çıkan görüntüler:


Yorumlar

vatandaş 7 Yıl Önce

su basan yollar,asfaltı çökmüş köy görünümlü yollar.ne güzel hizmet anlayışı değilmi?

akp den önce yoldu 7 Yıl Önce

buralar akp den önce yoldu,akp den sonra göl oldu.

Tr45 7 Yıl Önce

akpartiyle ne alaka

Berk 7 Yıl Önce

yol yapmadan dikilecek lalelerin hesabını yapacaklarına alt yapısını düşünseler bunlar olmaz ama öncekikle gösteriş sayın başkan her anını faceden paylaştığın malumumuz ama sınıfta kaldın tek kare resim paylaşmıyosun hani şu alibüber kahvesinden dikilitaş ışıklarınada bi el atsan iki yıldır iki işçiyle yapılacak işi neden yapmazsınız

dikilitaşlı emin-1 7 Yıl Önce

Allahın adaleti hiç şaşmıyor, eden buluyor. 2-3 yıl önce adli bir probleme şahid olmuştum. vali emniyet müdürüne gönderiyor müdür görüşmek istemiyor falan. 15 temmuz gecesi erzurumdan havalanan ve uçağı havada tur atan içişleri bakanına yazdık. yazılanları onlar uşak emniyetine, emniyet, çocuk şubeye ve başlangıç noktasına şikayetçi olunan adama yeniden ifade vermek gibi sonsuz bir döngü içinde aylar geçti. koskoca emniyet istihbaratı ve polisi 15 yaşındaki çocuğu bulamadı. günahlarını almamak lazım arada haber gönderiyorlardı işte şu gün teslim olacaklarmış, sağ olsunlar. savcıya odanızda görüşelim diyorum, ben senle görüşmem bir şey diyeceksen koridorda söyle diyor. 1. ve 2. asliye hakimleri mahkemeden, karaağaç polis merkezi amiri karakoldan atıyor. sonuçta çocuk gariban çocuğu olunca umurunda olmuyor kimsenin. daha ne bürokratlar siyasiler var işin içinde, sonuç onlar fetöcü ve içeride yada görevde değil en azından bir kaçı hariç. ha birde avukat var, avukatlarda temizlik ne zaman?

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?