Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı!

Akşam saatlerinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Akşam saat 18:00 sularında Barbaros Caddesi ve Eser Sokak'ın kesiştiği kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu bir kaza meydana geldi.

Eser Sokak'tan kontrolsüz yola çıkan Ali Dağlı idaresindeki 64 KH 370 plakalı otomobil   Barbaros Caddesi'nde seyir halinde olan Resul Bural kontrolündeki 64 SF 017 plakalı opel marka araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardaki sürücüler yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık görevlilileri iki yaralıya  yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza yerine gelen emniyet ekipleri yeni bir kaza yaşanmaması için gerekli güvenlik tedbirlerini aldıktan sonra olay yerindeki gerekli kaza tutanaklarını hazırladılar.İki araçta çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı.

Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorumlar

geçmiş olsun 7 Yıl Önce

özellikle o sokakta çoğu insan geçiş üstünlüğüne bakmıyor. sanki tarlada traktör sürüyor gibi dalıyor. ehliyet sınavlarında park ettirmek için uğraşacaklarına "kavşağa nasıl girilir, kavşakta kimin geçiş üstünlüğü vardır" bunlar üzerinden sınav yapsınlar. park etmek zamanla kazanılan bir özelliktir. hem sensör vs var lakin çoğu insan, bu tür sokak ya da caddelerde, kavşaklarda akıl tutulması yaşıyor.

ucuz atlatılmış 7 Yıl Önce

öncelikle geçmiş olsun. uşak ta en büyük sorun geçiş üstünlüğüdür. bir çok insan geçiş üstünlüğü nedir vs gibi konuları bilmiyor. tabela okumuyor, çizgilere bakmıyor...... bir de yetkililer şu otogar kavşakta bulunan "kavşak öncesi küçük araçlar için sürekli yeşil yanıp sönen, sola dönüş için ayrılmış, sol şeritte" bir çözüm bulsun. tabela var, ışık var çizgi var yine de sol şeridi kapatıp bekliyorlar. korna çalıyorsun bön bön bakıyor, salağa yatıyor bir çok kişi. ceza yazsınlar yoksa bizim insanımız öğrenmeyecek,hem devlete de gelir. mtv yi yükseltmek yerine kuralları hiçe sayan saygısız sürücülere ceza yazsınlar.

acil şifalar 7 Yıl Önce

kaza yapan araçlara baktım da ucuz atlatılmış. bu araçlar da zerre kadar güvenlik önlemi yok. o kavşakta ve bir alt kavşakta genellikle sürücüler kavşağa girerken geçiş üstünlüğüne bakmıyor. bir çoğu da bu sözcükleri duymamış, sanki ehliyeti bakkaldan almış.

Yol benim 7 Yıl Önce

her arabaya binen yaşlısı genci kadını hep yol benim dedigi surece olacağı bu

MARKA AYRIMI NEDEN VAR 7 Yıl Önce

tofaş marka araba neden yazilmiyor da opel marka diye araç fiyatina göre ayrim yapiliyor yaa ikisininde markasini yazin yada hiç yazmayin.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?