Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Valisi Salim Demir, düzenlediği toplantıyla 2017 yılını değerlendirdi.

Uşak Valisi Salim Demir Başkanlığında 2017 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda geçen bir yılda yapılanlar göz önüne serilirken gelecek dönemde yapılacaklar hakkında da bilgiler verildi.

Vali Demir, Has Bahçe Polis Evi'nde düzenlenen toplantıda 2017 yılında gerçekleştirilen ve tamamlanan çalışmaları değerlendirdi.İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta ki Uşak programı ile ilgili konuşan Vali Demir, "Sayın Cumhurbaşkanımız, ilimizle ilgili çeşitli konularda talimatlar verdi, bununla birlikte katılımdan da çok memnun kaldılar, bu vesileyle programlara iştirak eden karşılanmasında, uğurlamasında mitinginden tüm programlara iştirak eden Uşaklılara da bu vesile ile teşekkürlerimizi sunmak isteriz." dedi.

İlde 6 aydır görev yaptığını belirten Demir, "2017 yılında barajlar, göletler, taşkın korumalar ve yeraltı yerüstü su projeleri ile ilgili çok önemli tesisler tamamlandı. Malum 375 tesis ve proje kapsamında onların birçoğunun açılışını yaptık. Dokuzsele Deresi de bunlardan bir tanesi, 2018 yılının 2017 yılından daha iyi olması tüm sektörleriyle daha iyi olması tüm kurum ve kuruluşlarımızla ilgili olarak iyi olması yönünde çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz." diye konuştu.

Demir, daha sonra devam eden yatırımlar ve projelerle ilgili istatistik bilgiler verdi.Gündeme ilişkin sorularını da cevaplayan Vali Demir, şunları söyledi:

"Ülkemizin güneyinde yer alan Suriye sınırlarında, güvenliğimizi tehdit eden terör unsularının bertaraf edilmesi amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından bir operasyon başlatılmıştır. Şu an itibariyle tüm dünyanın dikkat kesildiği ve ordumuzun titizlikle ve başarıyla yürüttüğü operasyonundaki gelişmeleri takip etmekteyiz. Fırat Kalkanı operasyonunda da hepimizin malum olduğu üzere olaylar bıçakla kesilir gibi kesildi, eğer biz bu Zeytin Dalı operasyonunu yapmamış olsaydık Afrin'de akabinde Münbiç'te temizlik faaliyetlerini yapmazsak bizim ülkemizdeki iç güvenliği sağlamakta başarımız ciddi oranda düşecekti. Onun için ben orada kahramanca mücadele eden güvenlik birimlerimize, askerlerimize Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum. Umarım bu operasyon en kısa sürede tamamlanır, Mehmetçiğimiz burnu dahi kanamaz."

Toplantıya, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal katıldı. 
Yorumlar

kamu zararı 7 Yıl Önce

b sınıfı ehliyeti olup, olmadığı belli olmayan bir öğrenci bayanın kepçe,greyder operatörü olarak taşeron üzerinden işe alınması ve sonrasında devlet kadrosuna geçmesi doğru mu? bu devlete daha fazla maliyete yol açmaz mı? aynı öğrenci kız arkadaşımızın(normal bir memurun) yıl da bir gün olan mazeret iznini 3 gün olarak kullanabilmesi doğru mu? sayın vali bildiğimiz kadarıyla kayserili, hesabı kitabı kuvvetli.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?