Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

El Kızı Dizisi Hangi Kanalda

FOX TV televizyonlarının yeni sezon da iddialı dizilerinden birisi de El Kızı dizisidir. El Kızı dizisi 23 Ekim Cumartesi günü ilk bölümüyle izleyicisiyle FOX TV ekranların da buluştu. El Kızı dizisinin ilk bölümünü izlemek için elkızı son bölüm izle yazarak diziyi izleyebilirsiniz. El Kızı dizisi eğitimli bir ailede dünyaya gelen Ezo’nun hayat hikayesini anlatmaktadır. Ezo’nun annesi aniden vefat edince Ezo merhametsiz bir baba elin de büyümüştür.

Ezo çocukluğun da birçok acıyla yüzleşmek durumun da kalmıştır. Ezo büyüdükten sonra dayanıklı bir kadın haline gelerek hayata meydan okumaktadır. Dizi Ezo’nun zorluklardan gelerek güçlenmesini konu edinmektedir. Dizi daha ilk bölüm den ciddi bir reyting oranı yakalamış durumdadır. El Kızı dizisini her cumartesi FOX TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

El Kızı Dizisi Nerde Çekiyor?

İzleyicilerin en çok merak ettiği konulardan birisi de El Kızı dizisinin çekildiği yerdir. El Kızı dizisi Muğla’nın Ula bölgesin de çekilmektedir. Dizinin çekimleri sırasında hiçbir hayvana zarar verilmemektedir. El Kızı dizi yeni sezon dizi sektörüne iddialı bir başlangıç yapmış durumdadır.

El Kızı dizisinin yakın bir zaman da reytinglerde birincilik koltuğuna oturması beklenmektedir. El Kızı dizisi usta oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Perihan Savaş, Fikret Kuşkan gibi yılların usta oyuncularıyla dizi beğenileri toplamayı başarmış durumdadır. El Kızı dizisi yayınlandığı günden bu yana izleyici sayısını arttırmış olan bir dizi olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.

El Kızı Dizisinin Reytingi Nasıldır?

El Kızı dizisinin ilk bölümden reytingleri izleyiciler tarafından oldukça merak uyandıran konulardan birisidir. El Kızı dizisi 23 Ekim itibariyle yayınlanan ilk bölümüyle reytingler de 6. Sırada yer almıştır. Dizinin daha ilk bölümden bu kadar yüksek bir reyting oranına sahip olması dizinin kalitesini ortaya koymaktadır.

El Kızı dizisinin ilk bölümünü dizi izle platformlarından kolaylıkla izleyebilirsiniz. El Kızı dizisi gelecek vadeden dizilerin başın da gelmektedir. Siz de El Kızı dizisini üst düzeyde bir görüntü kalitesinde seyretmeyi isterseniz; dizi seyret platformlarını tercih etmelisiniz. Böylece keyifli bir şekilde El Kızı dizisini seyredebilirsiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın