Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

El Kızı Dizi Konusu

El Kızı dizisi FOX TV kanalının yeni dizisi olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Dizinin ilk bölümü 23 Ekim Cumartesi günü yayınlanmıştır. Dizinin ilk bölümünü izlemek için El Kızı son bölüm izle yazarak dizi platformlarından diziyi izleyebilirsiniz. El Kızı dizi kötü bir çocukluk geçiren Ezo’nun hayat hikayesini anlatmaktadır. Ezo daha küçük yaştayken annesi ölmüştür. Annesi öldükten sonra Ez için hayat çok zor hale gelmiştir.

Sorumsuz, sevgisiz bir babayla ve bir babaannene yanın da büyümüştür. Ancak Ezo büyüdükçe dimdik ayakta duran bir kadın haline gelmiştir. Dizi Ezo’nun zorluklara boyun eğmeyerek güçlü bir kadın haline gelmesini anlatmaktadır. Ezo her geçen gün daha çok güçlenerek adeta günümüz kadınlarına rol model olmaktadır. El Kızı dizisinin kendine özgü bir senaryosunu bulunması etkili bir düzeyde ilgi görmesini de mümkün kılmaktadır.

El Kızı Dizisi Yayın Günü

FOX TV ekranlarının yeni dizisi olan El Kızı dizisi her cumartesi günü FOX TV stüdyoların da izleyicisiyle buluşmaktadır. El Kızı dizisi 23 Ekim tarihin de yayın hayatına başlamış bir dizidir. Yayın hayatına girdiği ilk bölümden itibaren kişilerin ilgisini çekmeyi başarmış düzeydedir. El Kızı dizisi profesyonel oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken kaliteli bir baş yapıttır. El Kızı dizisinin baş rollerinden Fikret Kuşkan, Perihan Savaş gibi profesyonel isimler bulunmaktadır

El Kızı dizisi Muğla’da çekilmektedir. Dizi 2021 ve 2022 sezonun da oldukça iddialı bir dizi olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. El Kızı dizisi daha ilk bölümü itibariyle reyting sıralamasın da 6. Sırada yerini almış durumdadır. Bundan dolayı da son zamanlarda El Kızı dizisinin üst düzeyde bir performansı ortaya koyduğunu rahatlıkla ifade etmek de mümkün olmaktadır.

El Kızı Dizisi Nereden İzlenir?

El Kızı dizisi son yılların en kaliteli baş yapıtlarından birisi konumundadır. El Kızı dizisini dizi izle sekmelerin den kolaylıkla izleyebilirsiniz. El Kızı dizisi FOX TV ekranlarının total ve AB grubunda reyting vadeden dizisi olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. El Kızı dizisi her cumartesi izleyicileriyle FOX TV ekranların da buluşmaktadır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın