Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Boşanma İşlemlerinizde Avukat Desteği Gereklidir

Boşanmak, önceden evlenen iki kişinin arasındaki maddi ve manevi bağları koparması anlamına gelir. İki kişinin arasındaki akrabalık ilişkisini sonlandırmaya yarayan ve birbirleri üzerindeki haklarını sona erdiren boşanma davası sanıldığı kadar da basit bir dava türü değildir. Çünkü boşanma içerisinde önemli olan kişilerin haklarının doğru şekilde savunmasıdır. Boşanma süreci içerisinde çocuğun velayetine karar verilmesi, mal paylaşımının doğru şekilde yapılabilmesi gibi birçok konuda istenilen sonuçlara ulaşılabilmesi için de bir destek alınması şarttır. Bu kısımda da her daim bir boşanma avukatı desteği gereklidir.

Boşanma avukatı, aile hukuku alanında görev yapan avukatlardır. Görevleri sadece müvekkilin menfaatlerini korumak değil, boşanma işlemleri içerisinde insani ilişkileri de zedelemeden ilerlemektedir. Boşanması gerçekleştirilen iki bireyin sonradan çocuk veyahut maddi nedenlerden dolayı görüşebileceği düşünüldüğünde aralarında herhangi bir kışkırtma, kavga gibi sorunların da oluşmamasına önem verilmelidir. Davanın sonucunun saygı çerçevesinde alınması, gerekli olan etik ve meslek kurallarına da uyum sağlanması atlanmaması gereken ciddi bir durumdur.

Özellikle dava içerisinde kendi hakkınızı doğru şekilde savunabilmeniz için de gerekli olan avukatın seçimi de önemlidir. Bu yüzden boşanma işlemleri içerisinde öncelikli adım elbette ki avukat seçimidir. Tam bu noktada da Esra Nur Aydemir Gür sizlere en iyi desteği sunmaktadır. Ankara Bürosuna bağlı olarak çalışmaya devam eden Esra Nur Aydemir Gür Ankara ve çevre illerinde hizmet veriyor. Avukatlık ve arabuluculuk alanında destek alabileceğiniz bir isim olmasının yanında aile hukuku alanında da görev yaptığını görebiliyorsunuz.

Boşanma Davalarınızda Maddi ve Manevi Sorun Yaşamayın

Esra Nur Aydemir Gür hukuk kurallarına bağlı bir avukat. Bu yüzden boşanma davaları içerisinde her zaman doğru adımlar atarak ilerliyor. Gerekli saygı ve güvenilirliği de sizlere sunmanın yanında boşanma davaları içerisinde kendi hakkınızı savunabilmeniz için de sizlere yardımcı oluyor. Dava sonucunda maddi veyahut manevi sorunlardan uzakta olabilmeniz için de çalışmalarını en iyi şekilde yürütüyor. Her daim başarılı sonuç hedefinin olmasından dolayı da müvekkilinin menfaatlerini gözetiyor. Yani dava sonucunda bir sorunun olmaması için etkili hizmetler sunuyor.

Boşanma davaları iki farklı şekilde olabiliyor. İki tarafın çekişmeli olarak boşanması da anlaşmalı olarak boşanması da mümkün. Ancak bu iki türde de avukatın üzerine düşen görev aynı. Boşanma avukatları müvekkillerinin hakkını korumakla görevli. Bu yüzden anlaşmalı boşanma davalarında Esra Nur Aydemir Gür, sizlere anlaşmaya uygun sonuçların alınmasında destek olurken çekişmeli boşanma davalarında da hakkınızı kaybetmemenize yardımcı oluyor.

Boşanma İşlemlerinde Hakkınızı Savunabilin

Gizlilik kuralları konusunda da hassas bir çizgide ilerleyen Esra Nur Aydemir Gür, Ankara boşanma avukatı olarak başarılı sonuç hedefleri bulunduruyor. Yani her daim hızlı ve etkin çözümlerle ilerlerken dava sürecinin doğru şekilde takip edilmesi konusunda güvenebileceğiniz bir isim olduğundan da emin olabiliyorsunuz. Esra Nur Aydemir Gür 2018 yılından bu yana alanında sunduğu hizmetlerle beraber sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübeyi de gösteriyor.

Kaynak: https://esranuraydemir.com/ankara-bosanma-avukati/

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?