Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Evini kanalizasyon pisliği basan aileye Uşak Belediyesi'nden ret cevabı!

Uşak'ta bugün yağan yağmurun ardından bir evin kanalizasyon pisliğinin evin içine taşmasının ardından Uşak Belediyesi'ni arayan vatandaş, gelen yetkililerden 'yapacağımız bir şey yok' yanıtını aldı.

Bugün öğle saatlerine doğru Uşak'ta yağan yağmur, Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir evin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Atatürk Mahallesi 1. Atlı Sokak'ta bulunan apartmanın zemin katında oturan aile, alt yapının yetersizliği ve kanalizasyon sorunundan kaynaklandığı düşünülen ve yağmurun da yağmasıyla ters tepen kanalizasyon atıklarının evin içine taşmasıyla, ev geçici süreyle kullanılamaz hale geldi. Evde bulunan bazı beyaz eşyalar kullanılamaz hale gelirken, halılar, koltuklar kanalizasyon pisliği içinde kaldı, parkeler kullanılamaz hale geldi.

Kocasının cezaevinde olduğu ve 3 çocuğuyla beraber yaşadığı öğrenilen kadının yardımına komşusu yetişirken, evi temizleyerek, halıları da yıkamaya gönderdi. Ayrıca çaresiz aileye yardım edilmesi için Uşak Belediyesi'ni aradıklarını belirten komşu, ihbarın üzerine eve gelen belediye yetkililerinin "yapacağımız bir şey yok" dediklerini söyledi.

Kirada oturan ailenin evine ev sahibinin gelmesiyle, bugün eşyalarınızı toplayıp evimi boşaltın dediğini, komşularının da duruma tepki göstererek aileye geçici olarak bakabileceklerini ama kalıcı çözüm bulunmasının gerektiğini aktardılar.



Yorumlar

hülya gemcioğlu 6 Yıl Önce

bu aile suriyeli olaydı yardım ederlerdi kendi ülkemizde yabancı muamelesi görüyoruz suriyeli olaydı bu aile belediye nisafirhanelerinde ağırlarlardı

dikilitaşlı emin 6 Yıl Önce

yapacağımız bir şey yok diyen belediye yetkileri ve evi boşaltın diyen ev sahibi vatandaş! eşi olmayan, 3 çocuklu bir aileye evi boşaltın deyip sokağa atmadan önce o ailenin uğradığı maddi ve manevi zararı giderin. ha suçu kimse üzerine almıyorsa, mühendis ve mimarlardan oluşan bilirkişi ekibi inceleme yapar, belediye mi yoksa ev sahibimi suçlu ortaya çıkar. yargı sürecinde suçlu cezasını çeker. dahada olmazsa devlet bahçeli beyin kurmaylarına görüntüleri iletelim onlar dile getirsin.

Üzüçü 6 Yıl Önce

mağdur olan aileye geçmiş olsun malatyalılar yapı kop ile fatih sitesi arasındaki park çalışmaları için sayın başkana tşk ederim. malatyalılar kop bşk az bir azınlık kararı ile sattığı okul alanının istimlak edilip mağdur olan ailelere geçiçi mesken ve kış günleri cevre kesimin kıratane yapılıp halka arz edilmesi veya belediyemize ait kreş yapılmasını sayğılarımla arz ederim.

Vatandasi ama 6 Yıl Önce

devlet zor durumda kalan tum vatandaslarina bakmak vede problemleeini cozmek zorundadir.yapacak bir sey yok demek acizliktir.oyle yada boyle yapacaksiniz.

Gurbetteki Uşaklı 6 Yıl Önce

vicdansız ev sahibi ilgisiz belediye çalışanları. nasıl üç çocuklu yanlız bir kadın mağdur edilir görün.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?