Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Rüyada Evlenmek Veya Nişanlanmak 

Rüya tabirlerinde sıkça rastlanıldığı üzere ''bir rüya görmek aslında gerçeğin yansımasını görmektir'' denmektedir.

Rüyada görülen birtakım şeylerin açıklanabilmesi zordur. Bu konuda bilgi sahibi olmayanların bu durumu herhangi bir şeye yorması manasızdır. Bu konuda rüya tabirleri hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. 

Rüyada evlenmek, bolluk ve berekete işaret etse de bununla beraber rüyada evlenmek üzüntülere, kötülüğe ve borç bataklığına girmeye işaret etmektedir. Rüyada evlenmek hangi şekilde görüldüyse ona göre yorumlanmaktadır. Eğer evlenilen kişi yabancı ise yabancının ölümünün yakın olduğu ya da evden taşınma, göçme gibi duruma yorumlanır. Şayet evlenilen kişi tanıdık, çevreden biri ise bu kişinin maddi ve manevi anlamda desteğine işaret eder. Evlenmek aynı zamanda sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek anlamına da gelmektedir. Rüyada gelinlikle evlenmek ise kişi bekarsa evleneceğine işaret eder. Şayet rüyada gelinlikle evlenen biri evli ise iki durum söz konusudur;

1-) Gelinlik parlak ve desenli ise kişinin mutlu ve huzurlu hayatına devam edeceğine,
 
 2-) Gelinlik kirli ve ağır ise sonu kötü bitecek olan bir evliliğe işaret etmektedir. 
 
 Rüya ne kadar detaylı hatırlanıyor ise ona göre yorumlanmaya devam edilebilir. 

Rüyada nişanlanmak ise;

Rüyada Nişanlanmak

Hem iyi hem de kötü şeylere delalet etmektedir. Rüyayı gören kişi, tanıdığı biri ile nişanlanıyor ise bu kötüye işaret eder. Yaşanacak bir üzüntüye işaret eder. Kişinin tanımadığı biri ile nişanlanması da hem iyi şeylere hem de kötü şeylere yorulur. Rüyada kişinin tanımadığı birilerinin nişanlandığını görme durumu iyi bir şeydir. Bu durum rüya sahibinin güzel ve mutlu haberler alacağına işaret etmektedir. Bekar birinin ise rüyasında nişanlandığını görme durumu yakında evleneceğine işaret eder. Rüyada nişanlanmak, sevindirici ve güzel haberler almaktır. Tanımadığı biriyle nişanlanan bir kimse gerçek hayatta mutlu ve huzurlu olacağına yorulur. Karşısına kısmet çıkacağına işaret eder. Rüyada tanımadığınız bir kişi ile nişanlanmış olmanız, tanıdığınız bir kişi ile nişanlanma durumundan daha iyidir. Tanımlanan bu rüya tabirleri dışında kadın blogu gibi platformlarda da çeşitli rüya tabirlerine rastlamak mümkündür. Rüya tabirleri gerçeğe en yakın bulgulardır. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila