Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta intihar! Genç adam öldü!

Kendi kafasına silahla ateş eden adam, hayatını kaybetti.

Uşak'ın Ulubey ilçesine bağlı Külçen Köyü'nde ikamet eden bir kişi intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre; bugün öğle saatlerinde evde bulunduğu sırada 38 yaşındaki Basri Aşkın, kafasına dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti. Aile bireyleri silah sesine gelerek gördükleri manzaranın ardından sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler Aşkın'ın öldüğünü belirledi.

Neden intihar ettiği bilinmeyen Aşkın'ın çiftçilikle uğraştığı, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Sayın Vali ve Sayın Baş Savcı başta olmak üzere Devlet erkanı ve büyüklerimize UMPAŞ ve OSB'ye müdahale gerekliliğini hatırlatıyorum
Teknoloji
Sosyal Medyada Öne Çıkmanın Sırrı: Takipçi Satın Al
Yaşam
Dikili-Midilli Feribot Bileti: Ege'nin Sakin Yolculuğu!
Güncel
Kurtuluş Mahallesinde İki Araç Çarpıştı: Biri Dükkâna Daldı, Diğeri Kaçtı!
Güncel
Keçiören belediye başkanı Mesut Özarslan'dan Vecdet Öz'e Özgür Özel'den Ali Karaoba ve diğer Milletvekillerine Çavuşoğlu Ankara'da kimlerle neler yaşadı?
Güncel
Uşak Milli Eğitim Şube Müdürü Ömür Öz ne bahse konu hanım efendinin ne kendi aile şerefini düşünmeden hangi mantıkla tuzak kurdu?
Güncel
CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba bu şehrin bir değeridir ve CHP Parti Meclisine girebilmesi Uşak için büyük kazanım olacaktır o kesin
Güncel
Organize Sanayi Çalışanlarını Taşıyan Araçlar Kaza Yaptı: Yaralıların Durumu İyi
Yaşam
İvedik'te Uzman Frenci Hizmetleri
Yaşam
Antalya'da Oto Elektronik Hizmetlerinde Güvenilir Çözümler