Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Bölme'de Asker eğlencesinde başlayan tatsız tartışma kanlı bitti 4 Yaralı

Uşak'ın Bölme Beldesi (mahallesi) belediye düğün salonunda yapılan asker eğlencesine katılanlar arasında yaşanan tatsız tartışma eğlence sonrası da tatsız bir biçimde devam etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde tartışmanın taraflarından İsmail Çolak isimli bir kişi evinden getirdiği av tüfeği ile o sırada at çiftliğine atlarına bakmak için giden dört arkadaşı ile tartışmayı alevlendirmiş. Daha sonra evine gitmek üzere yaya olarak yola çıkan arkadaşlarının dördünü de arkalarından ateş açmak suretiyle yaraladı.

Alkol bütün kötülüklerin anasıdır Hadisi Şerifini doğrular nitelikteki olay geçtiğimiz gece Uşak'ın Bölme mahallesinde yaşandı. Bildiğiniz üzere Bölme uzun yıllardır kasaba idi fakat geçtiğimiz yıllarda alınan bir karar ile şehre bağlanarak mahalle haline getirlimişti. Bu yüzden anlaşılabilmek adına mahalle deyip geçmiyor belde olarakta belirtiyoruz. Uşak Haber Merkezi ekibinin edindiği bilgiye göre Bölme'de bir asker eğlencesi sırasında alkolü fazla kaçırdıkları iddia edilen arkadaşlar önce basit sebepler yüzünden eğlenti de tartıştılar. Tartışma eğlence sahiplerince çok hararetlenip kavgaya dönüşmeden önlendi ancak öfkesine hakim olamayan gruplar alkolün de etkisiyle gecenin ilerleyen saatlerinde at besihanesinde yeniden tartıştılar. 

Tartışmaları hazmedemeyen İsmail Çolak isimli yaklaşık 38 yaşlarında olan vatandaş yanında bulundurduğu av tüfeği ile evlerine doğru giden, Gökhan Seval, Erhan Seval, Niyazi Esen ve Yunus Erdoğan isimli dört kişiye arkalarından ateş açtı. Sırtları ve bacaklarının çeşitli yerlerine saçma isabet ettiği öğrenilen 4 kişi yaralı olarak Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisine götürüldüler. Acil servisteki tedavilerinin ardından hastaneye yatırılan 4 kafadarın sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin olmadığı bilgisine erişildi. Ayrıca yaralama fiilini gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan İsmail Çolak'ın ise gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanması üzere serbest bırakıldığı yönünde bilgi edinildi. Uşak Haber Merkezi ekibi olarak yaralılara ve Bölme sakinlerine geçmiş olsun diyor tekrarının yaşanmaması temennimizi paylaşıyoruz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?