Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Suç piknik alanına tek çöp tenekesi koyan Belediyede mi yoksa o piknik alanındaki tek çöp tenekesini kullanmayan halkta mı?

Belediye yönetiminin beldeye olan ilgisizliğinden ve hizmet görememekten yakınan Tatar beldesi sakinleri belediyeden dert yandı.

Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Tatar beldesinde halk belediyesinin çalışmamasından ve beldenin sahipsiz kalmasından şikayetçi. Ayrıca belediyede kayırma iddialarını da dillendiren Tatar beldesi sakinleri seçim öncesi verilen vaatlerin de unutulduğunu dile getirdi.

Beldedeki mesire alanlarından mezarlıklara futbol sahasından parklara varıncaya değin her yerin çöp ve moloz yatağı haline geldiğini belirten belde sakinleri; belediyede sadece adamı olanların işi görülür oldu.

Mesire alanları çöplük gibi, bir görevli bile çalıştırılmıyor.

Sahip bırakıldığı için de buralar alkollü, tinerci gibi insanların yuvası haline geldi. Ayrıca mesire alanlarında masalar, oturma yerleri de tahrip edilmiş durumda. Yine yarım bırakılan bir futbol sahamız var. Ödenek geldiği halde tamamlanmadı ve sahipsiz bırakıldı orası da. Futbol sahasının içi de çöp deposu gibi. Belediyenin işçileri sabahtan akşama kadar kahve köşelerinde oturuyor. Biz hizmet bekliyoruz artık.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?