Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta Corona süreci manipüle edilip, halkta panik ve endişemi yaratılmak isteniyor?

Gazeteci Ali Rıza Tufanın sunduğu programda konuşan Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu; Corona yada başka bir deyişle Covid 19 salgınına ilişkin yapılan uygulamalardan son dönemde yerel ve ulusal siyasete dair yaşanan gelişmelere varıncaya değin pek çok konuda düşünce ve fikirlerini belirtti..

Corona ile mücadelenin kimilerinin siyasi kimilerinin ise ekonomik rant çabaları sebebiyle abartılarak sulandırıldığını dile getiren Gazeteci Çavuşoğlu ayrıca corona salgınının küresel çapta planları olan ve kendi imparatorlukvari düzenlerinin sürmesi için insanlığa belli kafalar yaşatma hesapları için de olan üst akıl açısından da bir fırsata dönüştürülerek üst akılın aşı satmak dahil bir çok plan adına bazı manipülatif müdahaleler de bulunduğunu bunu da maalesef tamamen kuşatılmış medya ve siyaset eliyle uygulamaya koyduğunu iddia etti. 

Konuşmasında Tanzanya Devlet Başkanının yaptığı açıklamalar ile corona virüs test kitlerinin güvenilirliğini tamamen bitirdiğine değinen Çavuşoğlu; meyvelerden yada hayvanlardan alınan örneklerin, insan isimleri verilerek  teste yollandığını ve test sonuçlarının bu örnekleri ayırt edemediği gibi pozitif sonuç verdiğini Tanzanya Devlet Başkanının açıklamalarından anladıklarını söyleyerek test kitlerinin güvensizliğine vurgu yaptı.

Uşak'taki vaka sayısının artışının test sayısının artışına bağlı olarak doğru orantılı oluştuğunu dile getiren Çavuşoğlu, test sayısı arttıkça doğal olarak pozitif vakıa sayısı da artıyor diyerek paniğe ve endişeye lüzum olmadığını dile getirdi. Eşme ilçesinde Gedik Piliç adıyla faaliyet gösteren firmada çalışan çok sayıda işçiye test yapıldığına ve çok sayıda pozitif çıkmasına karşın işletmenin tuhaf bir biçimde kapatılmadığına dikkat çeken Gazeteci Çavuşoğlu, kapatmama gerekçesi olarak tavukların telef olmasının gösterildiğini belirterek insan hayatının bir çiftlikteki tavuk kadar önemi yok mu? Sorusunu dile getirerek, kaldı ki Türkiye de başka kesimhanelerde de tavukların kesimi gerçekleşebilirdi hem telef olsa ne olur  tavuk bu yenisi üretilir ya insan hayatı niçin hiçe sayılıyor? Sorusuna yanıt aradı. 

Gazeteci Ali Rıza Tufanın berberlere uygulanan test sonrası oluşan manipülasyonlara ilişkin sorusunu da yanıtlayan Çavuşoğlu berberlere yapılan test manavlara neden yapılmadı? Yapılsa emin olun oran çok daha yüksek çıkar dedi ve aslında yavaş yavaş bağışıklık sistemine geçilmesi gerektiğini keza artık yapılan büyük büyük hatalar sebebiyle önlemlerin çok anlamının da kalmadığını ilave etti. Tufanın siyasete ilişkin sorularını da yanıtlayan Gazeteci Çavuşoğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üç hilal tek başına iktidara gelecek sözünü gerçekçi bulmadığı gibi biz kimsede bir heyecan oluşturmadığını söyledi. İşte o çarpıcı röportaj...

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?