Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta silahlı çatışmada vurulan kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Uşak'ta öteden beri Çuhadarlar köyünde bulunan taş ocağı işletmesinin sebep olduğu bilinen sürtüşmeler yaşanmakta ve köylüler ile taş ocağı işletmesinin çalışanları veya sahibine yakınlığı ile bilinen bazı kimseler arasında asayiş olayları yaşanmakta idi. Olay dün akşam saatlerinde başka bir boyut kazandı ve pusuya düşürülen ve daha önce de benzer bir saldırıya uğradığı bilinen Mehmet Çuhadar isimli eski ocak çalışanı kendisine açılan iki el ateşten sonra pusudan kurtulmak suretiyle arabasında bulunan silahı alarak kendisine doğru ateş açılan yöne doğru ateş açtı. Açılan ateş sonucu yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Edinilen bilgilere göre olay Özdemir Mahallesi Şehit İbrahim Öztürk Sokak'ta meydana geldi. Selvioğlu köyüne bağlı Çuhadarlar mahallesinde bulunan Asım Kalelioğlu'nun işlettiği taş ocağında yaşanan bazı olumsuzluklar sebebiyle taraflar arasında husumet yaşandığı ve bu husumetin zaman zaman taş ocağının sahibine yakınlığı ile bilinen kişilerce körüklenerek değişik asayiş olaylarına sebep olduğu bilinmekte idi. Kendisi eski bir taş ocağı çalışanı olan ve ikinci kez aynı konuyla ilgili saldırıya uğrayan Mehmet Çuhadar arabasına yakın bir yere üç kişi pusu attı. Çuhadar arabasına binmek üzere iken, daha önce arabanın olduğu yeri tespit edip pusu kuran Cengiz Keler ve arkadaşları  ellerinde bulunan pompalı  tüfeklerle ateş açtı.

Mehmet Çuhadar'ında bu saldırıya karşılık vermesi üzerine çıkan  silahlı çatışmada Cengiz Keler vurularak ağır yaralandı.  Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Cengiz Keler'in hastanede yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden Cengiz Keler'in naaşı otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayın ardından Mehmet Çuhadar  bir süre sonra karakola giderek teslim oldu.

Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?