Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Fabrikalar neden soyunma dolabı tercih etmelidir?

Dosya dolabı genellikle evrakları saklama için kullanılan bir dolap türüdür.

Bu dolap türünün evrak saklama dışında ihtiyaç fazlası olan ürünleri ya da temizlik malzemelerini koyabilirsiniz. Kullanım alanları oldukça fazla olan bu dolapları kamu kuruluşları , özel kurumlar , ofisler ve okul gibi yerlerde kullanabilirsiniz.

Dosya dolaplarını evinizde de kullanabilirsiniz. Pandemi döneminde evden çalışma ortamına geçildiği için evrakları evde saklamak zorunda kalıyoruz. Bu dağınıklığı ve zorluğu ortadan kaldırmış olursunuz. Evrakların kaybolmasını engellemiş olursunuz. Çelik dosya dolabı Ereğli sacından yapıldıkları için dışarıdan ve yangına karşı dayanıklıdır. Ahşap modellerin tercih edilmemesinin en büyük sebeplerinden birisi güvensizliktir. Dosya dolaplarında gömme kilit sistemi mevcuttur. Bu sistem sayesinde üç taraftan kilitlenen dolabı hırsızlığa karşı da koruma sağlamaktadır. Günümüzde teknolojik gelişmelere bağlı olarak evlerde bile kullanımı yaygınlaşmıştır. İçindeki rafların seyyar olması , kilitli metal dolap olması, sağlam ve uzun ömürlü olması, demirden yapılmış olması gibi bir çok faktör nedeniyle kullanımı son derece yaygındır. Evlerde , iş yerlerinde, ofislerde hemen hemen tüm kurumlarda tercih edilir. Kapılarında gömme kilit mekanizması bulunur. Anahtar sayesinde dolap son derece güvendedir. Evraklar ve önemli belgeler kaybolmaz.

Dosya dolapları 4 raf 5 gözden oluşmaktadır. Bu rafları isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. Standart olarak RAL 7035 Gri renkte üretilmektedir. Rafların taşıma kapasitesi 45 – 50 kg arasındadır. Raf sayısını firmaya iletebilir eksik ya da fazla raf isteyebilirsiniz. Dosyalarınızı rahatlık bu raflara dizebilir ve ferah bir çalışma ortamı elde edebilirsiniz. Fabrikalardaki mavi yakalı işçi ve personeller işe geldiğinde üzerindeki kıyafetleri ve eşyaları kilitli bir çelik dolapta saklamak zorundadır. Bu nedenle soyunma dolabı genellikle kullanılmaktadır. İşçi soyunma dolapları için yandaki bağlantıya tıklayınız.

Dosya dolabı satın almadan önce internette biraz araştırma yapmanız gerekebilir. Bu araştırma sonucunda Engin Metal Çelik Eşya'yı tercih edebilirsiniz. Yıllardır bu sektörde olan firma size en uygun ve kaliteli dolabı teslim edeceklerdir. Daha detaylı bilgi almak için mail ya da telefonla iletişime geçebilirsiniz. Dosya dolapları dışında daha birçok ürünler mevcuttur. Bu ürünleri görmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Metal emanet dolabı ve cep telefonu dolabı gibi minimal metal dolap modelleri de mevcuttur.

Dosya dolapları dışında firmaların genellikle tercih ettiği kartoteks dolapları da Engin Metal’de mevcuttur. Kartoteks dolabı muhasebe büroları , avukatlık ofisleri , eczaneler ve adliye binaları gibi yerlerde kullanılır. Genelde 4 çekmeceli kartoteks dolapları tercih edilmektedir. Bu dolapların rafları 25 – 30 kg arasında ağırlık taşımaktadır. Daha minimal olan bu çelik dolap da tercih edebilirsiniz. Tüm metal dolap modellerine yandaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Merkezi kilit sistemine sahiptir ve istenilen çekmece sayısına göre üretime alınmaktadır. Renk ve ebatları çizip üretici firmaya yollarsanız isteğinizi yerine getirmiş olacaktır. Bu ürünleri alırken kullanılan malzemeye ve işçiliğe çok dikkat etmeniz gerekir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?