Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Sentetik Uyuşturucu Yine Can Aldı!

Uzun Süredir Tedavi Görmesine Rağmen Bağımlılıktan Kurtarılamayan Sentetik Uyuşturucu Bağımlısı Genç Kalorifer Borusuna Kendini Asarak Yaşamına Son Verdi.

Atatürk Mahallesi 1. Mezarlık Sokakta evden gelen ağır koku sebebiyle mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine kolluk kuvvetlerinin girdiği evde Zafer Çelik isimli gencin cansız bedenine ulaşıldı. Edinilen bilgilere göre cesetin 5 günlük olduğu belirlendi. 


Yıllardır sentetik uyuşturucu kullandığı belirtilen gencin akli dengesinde sorunlar yaşanmaya başladığını dile getiren mahalle sakinleri gördükleri manzara karşısında ibret aldı. Kullandığı maddelerinde etkisiyle  ceseti tanınmaz halde bulunan gencin uyuşturucu batağından kurtulmak için tedavi gördüğü ancak kurtulamadığı edinilen bilgiler arasında.


Olay yerindeki savcı incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Zafer Çelik'in intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.


Şehrimizin en büyük sorunu haline gelen sentetik uyuşturucu tüm Uşak Halkının mücadele etmesi gereken bir gerçek. Özellikle ulaşılması kolay hale getirilen sentetik uyuşturucuyla mücadelede tüm kolluk kuvvetlerine büyük görev düşüyor. Ne yazık ki çok küçük yaştaki çocukların bile bu batağa düştüğü bir gerçek ve ailelerinde dikkatli olması gerekiyor. 
 

Yorumlar

Sinan 3 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin

Davut 3 Yıl Önce

Bekçiler İsmetpaşa caddesinde çapkınlık yapacağına mahalleleri gezsin.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın