Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Mahkemeden İFLAS vermesini bekleyen Umpaş yönetimi 30 Ocak olarak ilan ettiği Genel Kurul tarihini 6 Şubat olarak değiştirdi.

Erkan Çuhadar söylemişti! Yönetim Genel Kurul tarihini mahkeme sonrası bir tarihe değiştirdi.

Bildiğiniz üzere UMPAŞ Genel Kurul süreci yaşıyor nitekim ilk genel kurul 2 Ocak 2022 Tarihinde toplandı. Zaten davetiye bile gönderilmeyen hissedarlar beklendiği gibi yeterli ilgiyi göstermedi ki zaten hissedarlarının kahir ekseriyasının haberi bile yoktu en azından bir davet almamışlardı. Tabii ki hukuki gereklilikleri sözde de olsa yerine getirdikleri için problem çıkmadı ve beklendiği gibi salt çoğunluk toplanmayınca Genel Kurul alınabilecek en yakın tarih olan 30 Ocak 2022 Tarihine ertelenmiş ve gelenlere o şekilde duyurulmuştu. Ancak Erkan Çuhadar bu tarihin yani 30 Ocak tarihinin mahkemeden sadece bir kaç gün önceki bir tarih olduğu için mahkemeden sonra bir tarihe erteleneceğini ön görerek mahkemenin genel kurul öncesi iflas kararı açıklayarak hissedarın moralini bozması ve kafasını karıştırmasını beklediklerini tahmin ettiğinim belirtmişti yazdığı bir makale de: Nitekim bu gün edindiğimiz bir habere göre, beklendiği gibi mahkemeden sonraki bir tarih olan 6 Şubata alınmış genel kurul tarihi yani beklenenden yada ilan edilenden sadece bir hafta sonraya. Tabii ki bu arada mahkeme görülmüş olacak. 

Bu arada Erkan Çuhadar ile birlikte hareket ettiği bilinen bazı hissedarların da mahkemeyi bilgilendiren ve müdahil olmak istediğini bildiren bir dilekçeyi mahkemeyi bilgilendirmek üzere vereceği de gelen bilgiler arasında. Bunun yanısıra Erkan Çuhadar'ın çalışmalarına hızla devam ettiği ve hissedarlarla buluşma organizasyonlarına start verdiği de bilgiler arasında. Yine bununla birlikte mevcut başkan ve yönetimin yönetim çıkarmaya kadir olamadığı ancak AFD'nin çalışmalar yaptığı da gelen kulis bilgileri arasında. UMPAŞ Genel Kuruluna dair kulis bilgilerini peyder pey kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Serdar şehirli 3 Yıl Önce

Erkan Çuhadar bu işe Uşak halkının çalışması için uğraş veriyorsa yüzde yüz başarır şartlar ne olursa olsun üstesinden gelir

Emine Öztürk 3 Yıl Önce

Bugüne kadar umpas holding hissedarı olarak bu işletmenin başına gelenler ortakları en son plana atmış sürekli holdingi sömürmeye çalışmış kendisi zengin olarak ayrılmış holding sürekli zarar etmiştir.Bundan sonraki gelecek kişiler aynı yolda gideceklerse lütfen gelmesinler gerçekten hakkıyla ve adaletli çalışacak bir kadro ile bu göreve talip olsunlar

Hatice 3 Yıl Önce

Şu ana kadar herkes ben kar ettiririm diye geldi, ama cebini doldurdu, hep zarar ettiğini söyledi, O kadar küçük şirketler bütün olumsuzluklara rağmen büyüdü ve büyümeye devam ediyor, Umpaş küčüldü. Hissedarlar toplanıp hırsızların yerleri değişecekse, şimdiden Allah'a havale ediyorum,hissedar olarak sadece oy vererek mi hesap sorulacak?

Hatice 3 Yıl Önce

Şu ana kadar herkes ben kar ettiririm diye geldi, ama cebini doldurdu, hep zarar ettiğini söyledi, O kadar küçük şirketler bütün olumsuzluklara rağmen büyüdü ve büyümeye devam ediyor, Umpaş küčüldü. Hissedarlar toplanıp hırsızların yerleri değişecekse, şimdiden Allah'a havale ediyorum,hissedar olarak sadece oy vererek mi hesap sorulacak?

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?