Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Tatil Villalarına Olan İlgi Yüzde 200’den Fazla Arttı

Villa kiralama, gün geçtikçe daha popüler hale gelen bir trend. Türkiye’de en güvenilir villa kiralama sitelerinin başında gelen hellovillam kurucusu Sercan Korkuç, son yıllarda yazlık villa kiralamaya yönelik ilgi artışına dair açıklamalarda bulundu. Korkuç’un paylaştığı veriler, Türkiye’de villa tatilinin gitgide popüler hale geldiğini gösteriyor… Kiralık villa konusunda en güvenilir villa kiralama sitelerinden biri olan HelloVillam’ın kurucusu, önemli açıklamalarda bulundu.

‘Artış yüzde 200’ün üzerinde’

Güvenilir villa kiralama platformu HelloVillam’ın kurucusu Sercan Korkuç, tatil villalarına ilişkin önemli veriler paylaştı. Tatil villasında kalmak isteyenlerin sayısındaki artışa dikkat çeken Korkuç, “Tatil villalarında Muğla ve Antalya başta olmak üzere İzmir, Aydın, Sakarya, Bursa gibi birçok şehirden yüzlerce ilanı listelediğimiz platformumuzda, ilginin giderek tırmandığını görüyoruz. Öyle ki, geçtiğimiz sene, bir önceki yıla göre tatil villalarına olan talep yüzde 200’den fazla arttı. Bu artış, son birkaç yılın en büyük artışı oldu.” açıklamasıyla, 2 kattan fazla artış olduğunu belirtti. Hemen villa kiralamak ve tatilin tadına varmak isteyenlerin giderek arttığını belirten en iyi villa kiralama sitesi HelloVillam’ın kurucusu göre bu ilginin en önemli nedeni günlük ya da haftalık tatil villalarında havuzlu, bahçeli, doğa içinde konsepte sahip seçeneklerin kolay bir şekilde bulunabilmesi.

Villa kiralarken bunlara dikkat

Sercan Korkuç, tatil rezervasyonlarında zaman zaman yaşanan mağduriyetlere de dikkat çekti. Tatil için balayı villaları, denize sıfır ya da ucuz kiralık villa arayanların sadece güvenilir siteleri tercih etmesi gerektiğini ifade eden Korkuç, “Günlük ya da haftalık, havuzlu, bahçeli ve lüks bir tatil için araştırma yapıyoruz ancak karşımıza çıkan ilk adreste hemen karar vermemeliyiz. Güvenilir villa kiralamak istiyorsanız, villa kiralama sitesinin yasal olarak bir TÜRSAB belgesi olup olmadığına bakmalıyız. Yetkili bir yer olup olmadığına bakmalıyız. En iyi villa kiralama sitesi, tatil için en geniş seçenekleri sunmasının yanı sıra sizi eksiksiz bilgilendiren sitedir.” dedi.

İster hareketli, ister doğa içinde huzurlu tatil

Tatil villalarının günümüzde herkese hitap eden bir tarz sunduğunu belirten Sercan Korkuç, yazlık jakuzili lüks villalardan balayı villalarına, muhafazakar villalardan geniş aileler için çocuk havuzlu ya da evcil hayvan kabul eden villalara varana kadar birçok seçenek olduğunu belirtti. Korkuç, “Geniş aileler için tatil villalarında çocuk havuzlu villalar ön planda. İslami konseptte, muhafazakar villalar ilgi görmeyi sürdürüyor. Doğa içinde balayı villaları da genç çiftlerin tercihi. Huzurlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler için jakuzili, denize sıfır birbirinden güzel yazlık villaları sergiliyoruz. Tabii şunu da tekrar vurgulamak istiyorum, tatil villalarına olan ilgi artışı sürüyor ve 2022 sezonunda villa tatili yapmak isteyenlerin şimdiden planlarını netleşirmelerini ve erken rezervasyon yapmalarını öneririm.” dedi ve 2022 planı yapmayı düşünenleri acele etmeye davet etti.

İlgili Haber: https://www.gursesgazetesi.com/yasam/kiralik-tatil-villalarina-olan-ilgi-yuzde-200-artti-h81921.html

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?