Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Engelli Vatandaş şehrin Müftüsünü 20 kez gidip makamında bulamıyorsa kapansın o diyanet işleri.

Abdest alamadığı için annesinin cenazesini kılamayan engelli müftüye ulaşamıyor.

Uşak Haber Merkezi İmtiyaz Sahibi ve sitemiz baş yazarı Erkan Çuhadar ve eski editörlerinden Nurullah Çavuşoğlu'nun da yakından tanıdığı ve sevdiği bir engelli vatandaş bize ulaştı ve derdini dinledik. İnanın abartmadan söylüyoruz içler acısı idi dinlediklerimiz. Engellilerimizin günlük yaşamda sırf bizlerin ilgisizliği yetkililerin duyarsızlığı sebebiyle yaşadıkları sıkıntıları dinleseniz inanın çok üzülür engelli vatandaşlarımıza yardım etmesi ve mümkünse şifa verip sıhhat vermesi için Allaha dua edersiniz. Uşak'taki camilerin yarısına yakının da engelli tuvaleti yok ve bizim camiye engelli gelmiyor deyip gelmesinler der gibi engelli için asri tuvalet inşa etmeyen ama her cuma para toplayan anlayışa sizce ne demeliyiz?
Haberimize konu Uşak'lı engelli vatandaş camiler de bu sorunu yaşayınca engeline aldırmadan çarşıya inme riskini göze alıyor ve müftüyle görüşmek üzere Müftülük binasına gidiyor ama kendisinin ifadesine göre 20 kez gitmiş olmasına rağmen Müftü Beyi bir kez bile makamında bulamıyor. Neyse artık Müftümüzün yoğunluğu. Hem Müftü yoksa kapısında bir ilgilenen olması gerekmez mi? Yaşlı diyebileceğimiz engelli vatandaşa derdiniz neydi? Dese söyler herhalde Müftü olmak gerekmez ki Camilerde engelli tuvalet yapılması için düğmeye basmaya. Gelin görünki hiç kimsenin umurunda olmamış ve derdini bile anlatamamış engelli vatandaş geçtik derman bulmayı. Engelli vatandaşlarımızın sesini duyurmak adına yaptığımız bu haber umarız bir farkındalığa sebep olur yetkililerimiz de ve yetkililerimiz umarım gereğini yaparlar ve düğmeye basılır her alanda engelli vatandaşımızın eza çekmesini önleyici tedbirler almak üzere büyükçe bir plana ve projeye.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?