Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İyi Parti Uşak Kadın Politikaları eski başkanı Meltem Aksoy'a bölge koordinatörlüğü görevi verildi.

İyi Parti'nin başarılı kadın politikacılarından Güneşin Kadınları Kooperatifi başkanı ve İyi Parti Kadın Politikalarından sorumlu il başkan yardımcısı görevlerinde bulunan Meltem Aksoy geçtiğimiz günlerde il başkanının gördüğü lüzum üzerine Kadın Politikaları başkanlığı vazifesini başka bir İyi Partili kadın politikacı arkadaşına devretmişti. Yaşanan bu gelişme sonrası Meltem Aksoy'un İyi Parti Kadın Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel'in tasarrufu ile Uşak, İzmir, Aydın, Muğla, Manisa ve Denizli bölgesi İyi Parti Kadın Politikaları Bölge Koordinatörlüğü görevine atandı.

Yeni vazifesi için hayırlı olsun dileğinde bulunduğumuz ve düşüncelerini aldığımız İyi Partili politikacı Meltem Aksoy; Bildiğiniz üzere Uşak'ta çok önemli çalışmalara imza atarak Kadın Kollarını ve Kadın Kooperatifini oluşturduk. İyi Partimizin iktidar olması ve Sayın genel başkanımızın hayal ettiği hizmetleri gerçekleştirebilmesi için halk adına verdiğimiz mücadele de seyir değiştirdik ve tabiri caizse level atladık. Bundan böyle yalnız yerel bazda değil Genel Merkez bazında da politikalar üreteceğim. Bu çalışmaların bir startı niteliğini taşıdığını düşündüğüm bu yeni görevlendirme ile ekip arkadaşlarım ile birlikte kabiliyet ve birikimlerimizin yanı sıra gayretimizi de ortaya koyma fırsatı ve çalışmalarımızı Uşak'ın yanı sıra bütün Ege Bölgesine yayma imkan ve fırsatı bulmuş olacağız.

Bu bağlamda beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcımız Ünzile Yüksel hanımefendilere çok teşekkür ediyor kendilerinin güvenini boşa çıkartmayacağımı ve önceki görevlendirmeler de olduğu gibi bu görevden de kendilerinin de desteği ile beraber alnımızın akıyla çıkacağıma dair eminliğimi de dile getirmek istiyorum. Ayrıca siyasete girdiğim andan beri benden desteklerini esirgemeyen ve benimle beraber İyi Kadınların arasına katılan ve bizi aralarına katan iyi kadınlar yani çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere bütün Uşak halkına sonsuz teşekkür ediyor ve minnetimi ifade ediyorum. Yine ekibim ve iyi kadınlarla beraber, gerek Genel Merkezdeki kurmaylarımızın gerekse halkımızın desteğiyle iyi işler çıkartacağımızı ifade ederek sözlerimi noktalamak istiyorum. Sözden çok icraat zamanı ve Uşak'lı yerel gazeteciler olarak bizleri saha da icraat içinde çok gözlemleyecek ve haberimizi yapacaksınız.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?