Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İyi Parti il başkanı Toköz ve yardımcısından dava arkadaşı hanımefendilere ağza alınmayacak hakaretler.

Kooperatifin ofis ve evraklarına el koyan ve türlü usulsüzlüklere imza atan Kudret Sarı ile Erkan Çuhadar arasında neden arbede ve darp yaşandı? Aksoy: Biz kadınlar olarak vitrinde göstermelik tutulan ve süistimal edilen değil fikri olarak da fiili olarak da katkı sunan siyaset kadınları olmak istiyoruz. Nuray Kırkalıoğlu: Biz siyasete endişe korku yaşamak ve hakaret duymak için girmedik. Pislik sözünü hak edecek ne yaptık? Tüm Kadınlara sesleniyorum tepkinizi koyun…

Takipçilerimizin bildiği üzere Meltem Aksoy’un başkanlığını yürüttüğü Uşak Güneşin Kadınları Kooperatifi nin ofisine Kudret Sarı adeta çökmüştü ve evraklara adeta el koymuş ve Başkan ve Denetim Kurulu üyelerinin bütün ısrarlı girşimlerine rağmen teslim etmemişti. Kooperatifin üyesi dahi olmadığı halde İYİ Parti İl Başkanı Şener Toköz’ün konumlandırmasıyla kooperatifin kuruluş u ve faaliyetlerine nezaret eden ve aynı zamanda İYİ Parti İL Başkan Yardımcısı da olan Kudret Sarı; Başkan Meltem Aksoy’un haberi bile olmadan Olağan üstü Genel Kurul kararı almış ve Başkana tebligat göndermişti ve bu tebligatı da alınca, Kooperatif üzerinden usulsüz ve hukuksuz işler yapılacağıuna dair endişeleri artan Aksoy yaptığı suç duyurusu ile Savcılığı ve ardından da Uşak Haber Merkezi aracılığı ile kamuoyunu bilgilendrmişti. Dün denetim kurulu üyesi de olan arkadaşı İyi Parti Kurucular kurulu üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Hasan Kırkalıoğlu’nun eşi Nuray Gilim Kırkalıoğlu’nun endişelerini dile getirip ofise gitmeli ve evrakları almalıyız telkini üzerine Kooperatifin ofis adresi de olan İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Bozkurt’la ortak kullanılan ofise gitmişler ve kendileri orada Kudret Sarı’nın mukavemeti ile karşılaşmışlar ve orada bulunan Erkan Çuhadar’ın duruma müdahale etmesinin ardından yaşanan arbedenin ardından bir kez daha Adli mercilerin yolunu tutmuşlardı. Kendisinden kooperatif evraklarının istenmesinin ardından ofisi kendi ofisi gibi kullanan ve adeta kooperatif başkanı gibi davranan Kudret Sarı ayağa kalkarak size evrak mevrak vermem ben siz kimsiniz? Şeklinde bağırarak üzerlerine yürüyünce Meltem Aksoy ve eşi Alper Aksoyla beraber oraya giden Erkan Çuhadar’ın müdahalesi ile karşılıklı darp olayı yaşanmış oldu ve olay Adli mercilere intikal etti. Konuya ilişkin açıklama yapmak üzere Uşak Haber Merkezi editörü ve Gazeteci Ramazan Yıldız ve Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu’nun konuğu olan Güneşin Kadınları Kooperatifi Başkanı Meltem Aksoy ve Kooperatif Denetim Kurulu üyesi Nuray Gilim Kırkalıoğlu hanımefendiler hem kamuoyuna hem de Adli Merciler ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e seslendiler. İşte haberimize konu röportaj.

Yorumlar

Cemal 2 Yıl Önce

Sayın Nurullah abi gidelim ve 300 kişi üye olalım lütfen

Cahit 2 Yıl Önce

300 kişi ile uüye olmaya hazırız

Yekta 2 Yıl Önce

Allahın izniyle 300 kişi ile üye olacağız

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?